Wimbledon

Csak ésszel üljünk fel a Gauff-vonatra - ne fogadjunk hibás oddsra!

  • varin
Címkék:
megosztom

Ha fogadunk is az amerikai tini végső sikerére, azt jól megfontolva tegyük, az odds ugyanis hibás!

Fotó: Fox Sports

Nagyon hamar kiváló példával szolgált az élet a hétfői cikkem kapcsán, ahol is arról írtam, ha outrightra fogadunk Wimbledonban, azt ésszel tegyük. A 15 éves Cori Gauff szorzója igencsak fals, ami a végső sikert illeti, viszont ha kitartunk a lány mellett, jókora profitra tehetünk szert.

A fogadóirodák most ugyanis 13-14-szeres szorzóval adják a semmiből magasra törő amerikai lány sikerét Wimbledonban. Tény, hogy előbb Venus Williams, majd Magda Rybarikova esett áldozatául a hihetetlenül jól és magabiztosan szerváló Gauffnak, de nem csak azért lenne butaság megtenni ezt az oddsot, mert pokolian nehéz a sorsolása, de mindemellett ez a 13-14-szeres szám egyszerűen rossz.

Gauffnak még öt meccset kell nyernie a végső győzelemhez, kezdésnek például Polona Hercogot megvernie 1.60-ról, ám az igazán durva dolgok csak utána következnek.

A szlovén játékost követően ugyanis sorban érkeznek majd a sztárok számára, így reális forgatókönyv, hogy a trófea magasba emeléséhez meg kell vernie Halepet, Wozniackit, Karolina Pliskovát, majd Ashleigh Bartyt.

Ezek közül nemhogy olyan meccs nem lesz, ahol favorit Gauff, de valószínűleg csak Wozniacki ellen lenne 2.50 alatt a szorzója. Szintén árulkodó az Unibet azon száma, hogy Gauff nyeri a negyedet, ami most 6-ért fogadható, hiszen ezt követően még két olyan meccset kell majd nyernie, ahol heavy underdog.

A fogadók nagyon felültek a Gauff-vonatra, a béka feneke alá tolták az amerikai szorzóját, mi azonban ezt a hibát ne kövessük el! Ha a görgetős módszert alkalmazzuk, becslésem szerint a 13-14-es szorzó helyett kapunk egy nagyon minimum 30-40-szeres számot.

megosztom