Tenisz

1.72-es szorzóval megyünk a túlértékelt kanadai ellen - napi tippek Wimbledonra

  • Cesc18

Felix Auger-Aliassime-nek meggyűlhet a baja Ugo Humberttel a wimbledoni harmadik körben.

Ötödik játéknapjához érkezett a wimbledoni tenisztorna, azaz megkezdődnek a harmadik körös küzdelmek. Több érdekes párosítás is összejött, az egyik ilyen a 19. kiemelt Felix Auger-Aliassime és Ugo Humbert mérkőzése. Mindkét fiatal játékos idén debütált az All England Clubban, ám egyikük biztosan ott lesz a legjobb 16 között. 

{"headTitle":"Felix Auger-Aliassime - Ugo Humbert","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-05 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Auger-Aliassime nyer","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Humbert nyer","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Oddsok alapján Felix az a játékos, aki jövő héten is érdekelt lesz a tornán, ám a 18 kanadainak eddig sem ment könnyedén a papírforma igazolása. Ami természetesen nem olyan meglepő, hiszen ennyire fiatalon élete első Wimbledonján egyáltalán nem könnyű megbirkózni az esélyesség terhével. 

Auger Aliassime a hosszú kihagyás után visszatérő Vasek Pospisil ellen kezdett. Az első szettben még kereste a teniszét a fiatalabb kanadai, de aztán összeállt a játéka és megfordította a meccset. A következő körben a Grigor Dimitrovot búcsúztató Corentin Moutet jött szembe. A selejtezős francia nagy csatára kényszerítette a junior US Open-bajnokot, de Felix ezt is megoldotta négy játszmában. 

Összességében azt lehet elmondani, hogy nagy bajba egyszer sem került a kanadai, de döcög a szekere.

Humbert ellen kisebb tornán sem biztos, hogy reális lenne ez az odds Felixre, életük első Wimbledonján pedig pláne nem. 

A 21 éves franciának szintén szépen ível felfelé a karrierje és a torna után jó eséllyel a top 50 között rangsorolják majd. Nagy Grand Slam-tapasztalata még Humbertnek sincsen, de azért a mostanival együtt ez zsinórban a negyedik olyan major tornája, amikor főtábláról indult. 

Tavaly a US Openen Stan Wawrinkát szorongatta meg, idén Melbourne-ben pedig Jeremy Chardyval játszott egy ötszettest. Ami a wimbledoni szereplését illeti, Gael Monfils ellen kezdett, aki 2-0-ra lépett meg ellene, ám végül egy sérülés keresztbe húzta a számításait és a döntő szettben feladni kényszerült. Humbert ezt követően a nagyon rutinos és füvön jó formát mutató Marcel Granollersszel találkozott, akit nem kis meglepetésre három szettben tudott búcsúztatni. 

Mire fogadjunk?

Auger-Aliassime játéka a stabiltól még nagyon messze van, Humbert pedig egy küzdős srác, aki 0-2-nél sem adja fel, így a 3.5 szett felett igencsak tetszetős tipp erre a mérkőzésre. Ráadásul erre az opcióra 1.83-as oddsot kapunk. Ennek a valamivel biztonságosabb változata, a Humbert +2.5 szett hendikep, amelyre 1.72-es szorzón fogadhatunk. 

{"headTitle":"Felix Auger-Aliassime - Ugo Humbert","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-05 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Humbert nyer legalább 1 szettet","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}