Wimbledon

Kamatostul nyernénk vissza, amit a dán szöszi elvitt

  • Cesc18

Nem adjuk fel, újabb kísérletet teszünk az egykori világelső Caroline Wozniacki kiejtésére.

Ahogyan Varin kolléga a tegnapi cikkében ecsetelte, a dán szöszi gondolatai az elmúlt időszakban inkább a friss házasélet körül forogtak, mintsem a tenisz körül, továbbá Wozniacki igen szerencsésen vette csak az első akadályt, hiszen ellenfele 4-0-s előnynél megsérült, majd fel is adta a találkozót. 

Wozniacki mindkét eddigi ellenfele megsérült. - Fotó: WTA

Ezek fényében nem is volt kérdés, hogy 2.75-ért value fogadás Veronika Kudermetovára tenni a téteket, pláne annak fényében, hogy a fiatal orosz a Garroson egyszer már elkapta a tavalyi melbourne-i királynőt. Wozniackinak azonban ismét szerencséje volt, ugyanis Kudermetova sem tudott 100 százalékos állapotban küzdeni, az orosz az első szettben szorult ápolásra. Sorribes Tormóval ellentétben azonban Kudermetova nem adta fel és végig harcolta a meccset, de csak a +4.5-ös hendikepet tudta zöldíteni. 

A harmadik körben Wozniackira a világranglista-50. Shuai Zhang vár, akit ugyancsak esélyesebbnek tartunk annál, mint amilyen oddsot kapott a bukiktól. 

 

{"headTitle":"Caroline Wozniacki - Shuai Zhang","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-05 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wozniacki nyer","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Zhang nyer","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Zhang egy borzasztó rutinos játékos, aki eddig Wimbledonban nem csillogott, a többi Grand Slam-tornán viszont akadtak már figyelemre méltó győzelmei. Ausztráliában verte már Simona Halepet, Madison Keyst, Garbine Muguruzát és Sloane Stephenst is. A tenisz szentélyében néhány napja az első körben gyűjtötte eddigi legnagyobb sikerét, miután lemészárolta a 23. kiemelt Caroline Garciát. A francia után egyébként Yanina Wickmayer sima legyőzése sem okozott számára problémát. 

Nagy önbizalommal játszik a kínai lány és amíg Wozniacki Kudermetova ellen alapozhatott az orosz hibáira, addig Zhang ellen ebben már nem nagyon bízhat, mert az ázsiai igen stabil játékos.

A korábbi meccseikből is meríthet Zhang, hiszen 2016-ban Indian Wellsben nagy csatában egyszer már legyőzte a korábbi világelső dánt. 

Messze nem tartjuk tehát reálisnak, hogy 1.35 körüli favorit Wozniacki... 

A Zhang szett hendikep is közel dupla pénzzel kecsegtet, illetve 1.61-ért az is tetszetős, hogy legalább 9 játékot nyer, ne felejtsük el, hogy ez Kudermetovának nem 100 százalékosan is összejött. De természetesen az igazi value 3.00-as odds felett Zhang nyeretésében van.

{"headTitle":"Caroline Wozniacki - Shuai Zhang","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-05 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zhang nyer","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szett Hendikep: Zhang +1.5","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Játékos megnyert játékai: Zhang Over 8.5","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}