TipPics

Ingyen pénz tenisz bónusszal? Törpeoddsokkal is lehet keresni!

megosztom

Minél több esemény, annál nagyobb rizikó, de a bónusz összege is szépen növekszik a bet365 tenisz kombi ajánlatában.

Hétfőn elrajtolt a 2019-es esztendő harmadik Grand Slam-tornája - Londonban immár 133. alkalommal mérik össze tudásukat a legjobbak a füves borítású teniszbajnokságon. A fogadási szempontból is jelentős eseményre ahogy már megszokhattátok, szakavatott kollégánk napi szinten jelentkezik elemzésekkel. Mindössze pár nap elteltével már a TipPics-be is megjöttek az első nyertes szelvények, nézzük hát, olvasóink hogyan jártak túl a bukik eszén.

'Maniac' nevű userünk nem kevesebb, mint 10 meccset pécézett ki az első körből, ami már csak azért is érdekes, mert a bet365 promója alapján minél több eseményt fog kötésbe az ember, annál nagyobb bónuszt írnak neki jóvá a szelvény zöldülése esetén. Miután a bébioddsos meccsek egytől egyig jöttek, olvasónk 40 ezer forintból bő 90 ezret vághatott zsebre, ami több is lehetett volna akár, ha Sorribes nem adja a Wozniacki elleni összecsapást.

Kattints a további szelvényekért.

Így működik a    promóciója :

  • Tegyél egy 2 vagy több választásból álló mérkőzés előtti gyűjtő fogadást a Megnyeri a mérkőzést, az Első szett nyertese és a Fogadás szettre piacokon egyéni és páros mérkőzéseken bármely Grand Slam, ATP, WTA vagy Challenger Tour eseményen, valamint az egyéni és páros Davis Kupa, Fed Kupa és Hopman Kupa mérkőzéseken.
  • Amennyiben a fogadásod sikeres, 5-50% bónuszt adnak hozzá a nyereségeidhez. A bónusz értéke a választások számától függ.
  • A bónuszt készpénzként fizetjük ki, amelyet a kivehető egyenlegeden írunk jóvá.

Az aktív Hathármas felhasználóknak aligha kell bemutatnunk 'Paco05'-öt, aki rendszeresen jelentkezik gigászi szelvényeivel. Ezúttal egy parádés, @6.50-es szorzójú single fogadást pécézett ki magának, amit a szemfüles olvasók 'varin' tollából is megtalálhattak a komment szekcióban.

A tipp alapján a 15 éves szupertehetség, Cori Gauff nem veszíthette el az adogatását a Rybarikova elleni meccs első szettjében és a hihetetlenül adogató amerikai játékos nem is okozott csalódást. Jól mutatja szerváinak minőségét, hogy az első próbálkozásokból 93 százalékban sikerült pontot csinálnia.

Paco05 ezzel a prémium tippel 132 ezer forint kockáztatásával 858.000-et vághatott zsebre!

 

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!

megosztom