Sportfogadás

Így tehetsz szert jó néhány ingyenes fogadásra a Tour alatt

megosztom

Fogadj partnerirodánkban a szombaton kezdődő Tour de France sárga, zöld és pöttyös trikósára és markold fel az ingyenes fogadásokat.

Szombaton Brüsszelben elrajtol a legnagyobb presztízsű országúti kerékpárverseny, a 106. Tour de France, ennek apropóján pedig partnerirodánk, az   egy elég egyedi és izgalmasnak ígérkező promóciót talált ki. 

Mi a lényege?

Sárga, zöld és pöttyös trikó – ezek a Tour de France elengedhetetlen kellékei. Ha azok a versenyzők viselik majd ezeket a trikókat a verseny legvégén – azaz Párizsban – akikre te előzetesen fogadtál, akkor minden egyes szakasz után ingyenes fogadás vár rád, ha a verseny aktuális szakaszán épp az általad preferált versenyző viseli a trikót. 
 


Példa: ha a tavalyi évben Geraint Thomasra fogadtál, mint a sárga trikó végső birtokosára, akkor összesen 10 ingyenes fogadást nyertél volna a Tour alatt.

 

>>> Nyiss számlát az Unibetnél oldalunk linkjén keresztül és a 20.000 HUF kezdő bónusz mellett egy exkluzív 3.000 HUF értékű ingyenes fogadással jutalmazunk meg. <<<

 

hatharom.com-tipp

A sárga trikó igencsak sokesélyes, a zöld trikónál viszont Peter Sagan komoly favoritnak számít. A szlovák kerekes igazi specialistája a Tour pontversenyének, tavaly például a 2. szakasz után kaparintotta meg a zöld trikót és utána már nem is engedte ki a kezei közül. Vele az elmúlt években töménytelen ingyenes fogadást lehetett volna nyerni.

A legjobb választásnak azonban mégis Julian Alaphilippe-et gondoljuk, aki a tavalyi verseny után ismét megcélozza a pöttyös trikót. Egy éve a 10. szakasz után ölthette magára a hegyi pontverseny dresszét és ezt Párizsig meg is őrizte. Az idei formája alapján komoly favoritja a pöttyesnek és jó néhány ingyenes fogadást hozhat a konyhára. 

{"headTitle":"Tour de France 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-06 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mountain Classification: Julian Alaphilippe","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom