Kosárlabda

Óriási a tét a magyar válogatott meccsén - 1.90-szeres tippünk van rá

megosztom

Női kosárlabda-válogatottunk a britek ellen negyeddöntőzik csütörtökön, a szerb-lett közös rendezésű Eb-n.

Óriási a tét csütörtökön válogatottunk számára. - Fotó: MTI

Ugyan vereséggel zárta a csoportkört a magyar női kosárlabda-válogatott a szerb-lett közös rendezésű Európa-bajnokságon, de a törökök elleni meccs nem osztott vagy szorzott, hiszen Székely Norbert lányai behúzták négyesüket. Így a hét elején pihenhettek, csütörtökön viszont hihetetlen fontos mérkőzést játszanak, hiszen a negyeddöntőben lesz jelenésük a britek ellen.

A szigetlakók a házigazda letteket 14 ponttal gyűrték le, majd a spanyolok ellen könnyűnek találtattak, de az ukránokat szintén lesöpörték a pályáról, így második helyen jutottak tovább az egyenes kieséses szakaszba. Ennek köszönhetően nyolcaddöntőt kellett játszaniuk, amit hétfőn sikerrel abszolváltak Montenegró ellen, hiszen 92-71-re nyertek.

Az Európa-bajnokságra utazó magyar keret:
Játékosok: Pusztai Petra, Kiss Virág, Dubei Debóra, Raksányi Krisztina, Studer Ágnes, Varga Zsófia, Horti Dóra, Lelik Réka, Turner Yvonne, Horváth Bernadett, Határ Bernadett, Zele Dorina.
Szövetségi kapitány: Székely Norbert.
bet365

A britekkel eddig még nem találkoztunk, így nincs viszonyítási alapunk, hogy mire is számíthatunk, de az biztos, hogy egy nagyon egységes csapatról van szó.

"Nagyon komoly játékerőt képviselnek, felejtsük el azt a sztereotípiát, hogy a britek nem tudnak kosárlabdázni. Rengeteg jó fizikummal rendelkező játékosuk van, másrészt néhányan az Euroligában edződnek, és ők különösen erősek tudnak lenni" - mondta Székely Norbert kedden az MTI-nek a csapat belgrádi szálláshelyén. "Igaz, hogy nincs nyolc-kilenc egyforma játékosuk, viszonylag szűkebb a rotációjuk, ami azt jelenti, hogy ki kell tartanunk az utolsó vérünkig, szerintem az utolsó percekben fog eldőlni a meccs" - fűzte hozzá.

Persze a mieinket sem kell félteni, hiszen underdogként húztuk be az első két meccsünket, míg a harmadikon úgy kaptunk ki, hogy nem volt tét. A Határ, Turner, Studer triónak nagyon megy, de ha csapatként továbbra is úgy tud dolgozni válogatottunk, mint eddig, akkor lehet esélye.

Merthogy a bukmékereknél ezúttal sem mi vagyunk a favoritok, igaz, ez eddig bejött a tornán, de kimenetelre nem fogadnánk. A nagyon korai kezdés, az óriási tét, illetve Székely Norbert nyilatkozata alapján, mi az underben látunk fantáziát.

{"headTitle":"Magyarország - Nagy-Britannia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-04 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 134 pont","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom