Tenisz

Ezen a meccsen simán ülhet a 3-0 - napi tippek Wimbledonra

  • Cesc18

A 2018-as finalista Kevin Andersonnak nem okozhat gondot Janko Tipsarevic legyőzése a wimbledoni második körben.

Kedden a második körös összecsapások egy részével folytatódnak a küzdelmek Wimbledonban, illetve a párosok is megkezdik a csatározást a trófeáért. Babos Timi és Fucsovics Márton is érdekelt lesz. Előbbi Kiki Mladenoviccsal komoly favoritként várja a pályára lépést, míg utóbbi a litván Ricardas Berankisszal párban bravúrgyőzelemre hajt a 6. kiemelt ellen.

Két női mérkőzést, a 15 éves Cori Gauff és az egykori világelső Caroline Wozniacki második körös meccsét már korábban górcső alá vettük, most pedig egy olyan férfi ütközetet vesézünk ki, amelyen könnyedén zöldülhet a szett hendikep. 

{"headTitle":"Kevin Anderson - Janko Tipsarevic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-03 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anderson nyer","odds":"1.071","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tipsarevic nyer","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ahogyan az a bukik szorzóiból látható, a tavalyi döntős Kevin Anderson toronymagas esélyesként várja a világranglista-288. Janko Tipsarevic elleni mérkőzését. 

Anderson némileg sötét lóként érkezett Wimbledonba, hiszen vállsérülése miatt a teljes salakszezont kihagyni kényszerült. Az orvosaival konzultálva döntött így, inkább a pihenést és a rehabilitációt választotta, éppen annak érdekében, hogy a füves pályás szezonban 100 százalékos állapotban legyen. 

Anderson sima győzelemmel rajtolt Wimbledonban. - Fotó: ATP

Queen's Clubban tért vissza, ahol nem mutatott nagy formát, de néhány hónap kihagyás után ez nem is volt annyira meglepő. Ami viszont abszolút váratlan volt, az a wimbledoni bemutatkozása.

Pierre-Hugues Herbert személyében egy kifejezetten kellemetlen ellenfelet kapott, ám sokat nem időzött a francia ellen, kevesebb, mint 2 óra alatt sima 6-3, 6-4, 6-2-vel lépett tovább. 

Ez több, mint meggyőző rajt volt Andersontól, ezek után pedig Janko Tipsarevic legyőzése sem okozhat számára problémát. 

A 35 éves szerb még mindig hatalmas szívvel játszik, ezt bizonyította az első körben is, ahol egy igen nehéz meccsen, közel 4 óra alatt döntő szettben gyűrte le Yoshihito Nishiokát. 

Tipsarevic 2012 után tudott ismét meccset nyerni Wimbledonban és már ezzel maximálisan elégedett lehet, hiszen ne felejtsük, hogy a tavalyi komplett szezont kihagyta. Ez az Anderson elleni meccs már abszolút a bónusz kategória számára. 

Mire fogadjunk?

Tipsy elég fizikális meccset játszott Nishiokával és a japán fogadóként bőven megcsinálta magának a lehetőségeket, az már más kérdés, hogy elég rossz százalékban használta ki a bréklabdákat. Anderson ugyan gyengébb fogadó, mint Nishioka, de tavaly, illetve most PHH ellen is megmutatta, hogy nem olyan egyszerű hozni ellene a szervajátékokat. Adogatóként pedig természetesen brillírozik a dél-afrikai, az első és második szerváival is nehéz mit kezdeni. 

Anderson egész tavasszal Wimbledonra készült és ez meg is látszódott az első meccsén. Borzasztó koncentrált és motivált, egy ilyen játékos ellen pedig nem sok sansza van Tipsarevicnek, főleg úgy, hogy hétfőn dupla annyi időt töltött a pályán.

Úgy véljük, hogy ez nem lesz egy túl izgalmas mérkőzés és Anderson ismét 3-0-lal megy tovább, erre pedig elég baráti, 1.65-ös oddsot kapunk.

{"headTitle":"Kevin Anderson - Janko Tipsarevic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-03 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep: Anderson -2.5","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}