Felkészülés

Képes legyőzni a Vidi a szerb liga újoncát?

megosztom

A szerb élvonal újoncával találkozik kedden este a MOL-Vidi Felcsúton. A vajdasági alakulat ellen favoritok a fehérváriak.

Hamarosan megmérettetik az Európa Liga selejtezőjében a MOL-Vidi, a székesfehérvári alakulat pedig nagy erőkkel készül a montenegrói Zeta elleni meccsekre. A Magyar Kupa-győztes piros-kékek kedden este a negyedik edzőmérkőzésükre készülnek, az ellenfél pedig a szerb élvonal újonca, a Backa Topola (Topolya) lesz.

Marko Nikolics együttese a múlt héten fejezte be ausztriai edzőtáborát, ahol az orosz Groznij (1-2), az osztrák Wolfsberger (1-0) és a cseh Ostrava (1-1) ellen játszott felkészülési találkozókat.

A kedd este hétkor megrendezésre kerülő ütközet már a felcsúti Pancho Arénában lesz, ahol majd az EL-selejtezőjét is játssza a csapat.

A topolyai klub - részben köszönhetően a magyar forrásoknak - komoly fejlődésen ment keresztül az elmúlt időszakban, és tavasszal története során első alkalommal feljutott a szerb első osztályba.

A Topolya FC piaci értékét 4,8 millió euróra taksálja a Transfermarkt, míg a Vidi keretét jelenleg 20,55 millióra értékelték fel. Ez a különbség elvileg a pályán is meg kéne, hogy mutatkozzon.

A vajdasági csapat eddig két említést érdemlő felkészülési meccsen van túl, a Sepsi ellen döntetlenre (2-2), a Klagenfurt ellen pedig 2-0-s győzelemre futotta az erejéből.

 

Mire érdemes fogadni?

Ahogy arra már korábban felhívtuk a figyelmet, a bet365 nagyon pazar kínálattal rendelkezik a felkészülési meccseket illetően, így erre a mérkőzésre is tudunk fogadásokat kötni. A bukinál a Vidi a találkozó esélyese, a fehérvári gárda győzelme 1.72-es oddsot fizet, míg a vendégek sikere valamivel négyszeres odds alatt mozog. A döntetlen is magas szorzón játszható.

{"headTitle":"MOL-Vidi - Backa Topola ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-02 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MOL-Vidi","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Backa Topola ","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

A gólok számát illetően lehet igazán keresnivalónk, hiszen a 2.5 gólos határnál az under sokkal komolyabb oddsot fizet. Egyelőre még nincsenek ázsiai hendikepes piacok, de vélhetően 2.75-ön fogják meghúzni a line-t, amire az underes opció 1.80-1.90 köröli oddsot fog kapni.

A Vidi nem egy gólvágó csapat, a Topolya vélhetően inkább védekezésre kényszerül, sok cserére is lehet számolni és hát ugye továbbra is kánikula tombol az országban.

 

Ti mit gondoltok, jó választás ide az underes fogadás?

 

megosztom