Európa Liga

Ezt az oddsot nem tudjuk otthagyni

megosztom

1-1-es állásról folytatódik a gibraltári - koszovói csata, éppen ezért nem várunk gólparádét a visszavágón sem.

Hiába esett le a kezdésre 1.16-ig a koszovói Pristina szorzója az odavágó előtt, a gibraltári félamatőr alakulat 1-1-es eredményt ért el az Európa Liga selejtezőjének 1. fordulós mérkőzésén. Ez egyben azt is jelenti, hogy a párharc még mindig nyitott, így az is előfordulhat, hogy a St. Josephs kvalifikálja magát a második kanyarba.

A mérkőzés tétlapját böngészve látható, hogy a bukmékereknél a visszavágón is a Pristina az esélyes. A koszovói csapat sikerét 1.70 körüli átlagszorzón kínálják, míg a hazaira közel ötszörös szorzón tudunk fogadásokat kötni, a továbbjutást illetően pedig 3.00-1.40-es oddspárokat találhatunk.

Mire érdemes fogadni?

Tekintve az első meccs eredményét, ezúttal mellőznénk a végeredményre való fogadáskötést, hiszen hasonló forgatókönyv ezúttal is előfordulhat. A múlt heti meccsen hiába játszott komoly fölényben a Pristina, a vendégek a két kaput eltaláló lövésükből egyet gólra váltottak, a második félidőben pedig nem csináltak mást, mint védekeztek, amit jól mutat a 0 kapura lövési kísérletük is.

Mivel a Pristina jobb erőkből áll, ezért vélhetően a visszavágón is defenzív gibraltári csapatra számolhatunk. Ezt erősítheti az is, hogy az idegenben szerzett góllal továbbjutásra állnak, így egy gól nélküli remi tökéletesen megfelelne a hazaiaknak. Azt se felejtsük, hogy Európa-szerte kánikula van, a 17:45-ös kezdés pedig nem biztos, hogy jót tesz majd az iramnak. 

A Pristina a tavalyi selejtezőben két idegenbeli meccset játszott, a gibraltári Europa ellen 1-1-re, a luxemburgi Fola ellen pedig 0-0-ra végzett.

Nehéz feladat vár a koszovói alakulatra, hiszen 9-10 emberrel védekező, harcos ellenfél vár majd rá. Ehhez képest egészen magasra húzták meg az under szorzóját az oddsmesterek, hiszen a 2,5 gól alatti végeredmény jobban fizet, mint egy overes kimenetel.

Egy ázsiai hendikeppel egészen jól bevédhetjük a tippet, hiszen az U2.75-s választással csak négy vagy annál több gólos eredménynél bukjuk a teljes tétet, egy három gólt hozó eredménynél a tétünk felét pedig visszakapjuk. A közel 1.80-as szorzó erre a kimenetelre nálunk játszható tipp.

Ti milyen tippekkel próbálkoznátok ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"St. Joseph's - Pristina ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-02 17:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2.75 alatt","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3053070] 2019-07-02 17:45:00 St Joseph's - FC Prishtinax;
megosztom