Nemzetközi kupák

Itt vannak az első oddsok a Fradi BL-selejtezőjére

megosztom

Ha csak kicsivel is, de esélyesebb az első meccsen a Ferencváros a bolgár Ludogoreccel szemben.

Esélyesebb az első meccsen a Fradi / Fotó: fradi.hu

Július 10-én lép pályára a Bajnokok Ligája selejtezőjében a magyar bajnok Ferencváros, amely az első párosításában a bolgár aranyérmes Ludogoreccel néz szembe.

A razgradi alakulat tavaly a MOL-Vidi ellen már megméretettet, de akkor a fehérvári alakulat bravúros szerepléssel kiejtette az esélyesebbnek gondolt riválist.

Szerhij Rebrov együttese gőzerővel készül a selejtezőre, a felkészülési meccseket pedig sorra nyeri meg a csapat. A Fradi az elmúlt napokban, hetekben legyőzte a Celjét, a Murát, a CSZKA Szófiát és a Príbram alakulatát is, ez pedig az önbizalomnak bizonyosan nem tesz rosszat.

{"headTitle":"Ki jut tovább? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-10 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"2.84","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ludogorec ","odds":"1.43","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}

Bár a legtöbb helyen még nem kínálnak piacokat a BL-selejtezőkre, a 22bet irodánál már fogadhatunk a Fradi odavágójára: a budapesti találkozón egy hajszállal a magyar bajnokot hozta ki esélyesebbnek a bukméker.

A továbbjutást illetően azonban már más a helyzet, a Ludogorec továbblépése 1.43-as oddson fogadható, míg a Fradi győzelme 2.84-es szorzót kapott. Ha kíváncsi vagy a több párosítás számaira, akkor látogass el a   -re. 

 

 

Mit gondoltok, reálisak a szorzók?

 

 

 

 

{"headTitle":"Ferencváros - Ludogorec ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-10 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"2.61","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.28","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ludogorec ","odds":"2.74","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3062671] 2019-07-10 20:00:00 Ferencváros - Ludogorets Razgradx;
borítókép: fradi.hu
megosztom