Copa América

Ilyen oddsot Messi-gólra évek óta nem kaptál

megosztom

Magyar idő szerint szerda éjjel rendezik a Brazília - Argentína elődöntőt a Copán. A gólszerzős piacokon komoly szorzókat lehet megcsípni.

Összejött a csúcsrangadó a dél-amerikai kontinenstornán avagy magyar idő szerint szerda éjjel Brazília és Argentína mérkőzik meg egymással a Copa América első elődöntőjében. Bár mindkét válogatottól többet vártak a szakértők és a szurkolók, a torna hajrája csak most következik, így - ahogy mondani szokták -, ami eddig történt annak túl sok jelentősége már nincs.

Amellett viszont nehéz elmenni szó nélkül, hogy mindkét sztárcsapat támadógépezete erősen döcög. Brazília ugyan a csoportkörök során nyolc gólt is rúgott, ám Venezuela és Paraguay ellen nem talált a kapuba, a negyeddöntőben pedig csak büntetők után tudott túllépni riválisán.

Argentína a nyitómeccsen Kolumbia ellen maradt néma, azóta a három meccsen viszont öt gólt szerzett, ami ugyan nem egy jó meccs/gól átlag, de legalább folyamatos a termés.

Az okok mögött nyilván több tényező is meghúzódhat. Az egyik lehet, hogy a dél-amerikai (gyengébb) csapatok védekezni azt nagyon tudnak, folytatva azzal, hogy a klubszezon végén a sztárok már nincsenek a topon. Ez utóbbi kifejezetten szembetűnő, hiszen a braziloknál Everton és Coutinho tudott csak duplázni, míg az argentinoknál ugyanez csak Lautaro Martíneznek sikerült.

Fotó: Copa América Facebook

Szóval hiába Messi, Agüero, Gabriel Jesús vagy Firmino, egyelőre olyan játékosok lövik a gólokat, akiktől előzetesen kevesebbet vártak a bukmékerek.

Ennek is köszönhető, hogy a szerdai meccsre egészen magas gólszerzős oddsokat találunk. Mindkét csapat játékosait vizsgálva a legkisebb szorzót a gól nélküli Gabriel Jesús kapta (2.25), akit Richarlison (2.60), majd Messi, Neres, Firmino követ.

A Barcelona ászára konkrétan 2.60-as a szorzó, ilyen magas oddsra pedig nem igazán tudjuk mikor volt példa. Messi egy gólnál jár a tornán, túl sokat nem mutatott tehát, viszont ha valaki, hát akkor ő képes a semmiből is megvillanni.

Érdekes még Sergio Agüero szorzója is, akire 4.33-as oddsot kapunk, szintén egy gólnál jár, de egy ilyen meccsen azért rá számíthatnak a drukkerek. A City-támadó szorzója amiatt is igen furcsa, hogy Paulo Dybala csak négyes szorzót kapott, holott jobbára csak a kispadot koptatja. 

Nyilván a magas argentin szorzók amiatt is kerültek megállapításra, mert a meccsnek egyébként a brazilok az esélyesei. A seleceo védelmében sokkal jobb nevek játszanak, mint a másik oldalon, így az a feltételezés, hogy a hazai pályán játszó Brazília könnyebben szerezhet gólt, mint ősi riválisa.

 

Szerinted melyik játékos szorzójában van érték?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Brazília - Argentína ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-03 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Garbiel Jesús ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Richarlison","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lionel Messi","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"David Neres","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Roberto Firmino","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sousa Everton","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Coutinho","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sergio Agüero ","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Willian","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[2975151] 2019-07-03 02:30:00 Brazília - Argentínax;
megosztom