Sportműsor

Copa América, ANK és Wimbledon, avagy bőven lesz mire fogadni

megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hétköznapokon.

Labdarúgás

Az előttünk álló napokban a Copa Américán fokozódnak az izgalmak, hiszen már az elődöntőkre kerül sor. A brazilok az argentinokkal, míg a chileiek a peruiakkal játszanak majd!

Az Afrikai Nemzetek Kupájában zárul a csoportkör, majd pénteken startol az egyenes kieséses szakasz, míg az Arany Kupán az elődöntőkre kerül sor, szintúgy, mint a női világbajnokságon!

A klubfoci szerelmesei is dörzsölhetik tenyerüket, hiszen az Európa Liga előselejtezőinek visszavágóira kerül sor, ezeken túl pedig megannyi barátságos felkészülési találkozóra lehet majd fogadni!

A mérkőzések többségével kapcsolatosan beharangozókkal és tippekkel jelentkezünk!

  • Copa América és Afrikai Nemzetek kupája találkozók a Sport TV-n
  • Női világbajnokság és U21-es Európa-bajnokság az M4 Sporton
bet365

 

Djokovics címvédőként várja a wimbledoni versenyt. - Fotó: Twitter

Egyéb sportok

Női kosárlabda Európa-bajnokságon, a héten már a rájátszás következik, ahol a mieink is érdekeltek lesznek, méghozzá óriási meglepetésre a negyeddöntőben! A magyarok meccsével bővebben is foglalkozunk majd oldalunkon!

A teniszezőknél pedig terítékre kerül az idei harmadik Grand Slam-torna, vagyis a wimbledoni nyílt teniszbajnokság! Avagy biztos, hogy nem unatkozunk az előttünk álló napokban, hiszen a versennyel kapcsolatosan naponta jelentkezünk tippekkel!

  • Női kosárlabda Eb az M4 Sporton
  • Tenisz - Wimbledon, az Eurosporton

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?
megosztom