Sportfogadás

Ezzel a két ajánlattal extra profitra tehetsz szert Wimbledon alatt

megosztom

Hihetetlenül széles kínálat, magas kezdő bónusz és két kiváló promóció. Kell ennél több?

Hétfőn megkezdődnek a küzdelmek Wimbledonban, ha pedig tenisz Grand Slam, akkor nincs jobb választás a   -nél. Partnerirodánknak ugyanis két kiváló ajánlata is van, amellyel extra profitra tehetünk szeret. Íme:
 

Gyűjtő bónusz

Szeretsz kombizni? Akkor ezt a bónuszt Neked találták ki. Ez az ajánlat egész szezonban elérhető a bet365 kínálatában, ám a legkönnyebben a Grand Slam-tornákon kijátszható, hiszen ilyenkor rengeteg mérkőzést rendeznek. 

Így működik:

  • Tegyél egy 2 vagy több választásból álló mérkőzés előtti gyűjtő fogadást a Megnyeri a mérkőzést, az Első szett nyertese és a Fogadás szettre piacokon egyéni és páros mérkőzéseken bármely Grand Slam, ATP, WTA vagy Challenger Tour eseményen, valamint az egyéni és páros Davis Kupa, Fed Kupa és Hopman Kupa mérkőzéseken.
  • Amennyiben a fogadásod sikeres, 5-50% bónuszt adnak hozzá a nyereségeihez. A bónusz értéke a választások számától függ.
  • A bónuszt készpénzként fizetik ki, amelyet a kivehető egyenlegeden írnak jóvá.
     
Oldalunk fórum szekciója már specializálódott ezen bónusz kijátszására, így érdemes Wimbledon alatt is követni a verseny topikját, ugyanis szerkesztőink és olvasóink folyamatosan megosztják tippjeiket. 


>>>Nyiss számlát a bet365-nél, használd a H3WIN bónuszkódot és markold fel a 15.000 HUF kezdő bónuszt. <<<

 

Korai kifizetés

Ismerős az érzés, amikor a játékosod 2-0-s szettelőnyből, gyakorlatilag megnyert meccset veszít el? Wimbledon alatt nem kell majd emiatt bosszankodnod, ugyanis a bet365 a korai kifizetés ajánlatának köszönhetően már 2-0-nál jóváírja a nyereményt. 

Egészen pontosan így szól az iroda ajánlata:

  • Tegyél egy mérkőzés előtti egyszeri fogadást a Megnyeri a mérkőzést piacon bármely férfi egyéni Wimbledon mérkőzésre.
  • A fogadását idő előtt nyertesként rendezik, ha a játékosa 2 szettes előnybe kerül, még akkor is, ha a másik játékos megfordítja a mérkőzést.

 

Érdemes tehát a bet365-öt választani, ahol nem csak két kiváló promóció, hanem hihetetlenül széles kínálat is vár Wimbledon alatt. Ha többet szeretnél megtudni az irodáról, akkor kattints ide és olvasd el az irodabemutatónkat. 

bet365

 

megosztom