Serie A

Az oddsok szerint a Juve 12 pontot ver az Inter-Napoli duóra

megosztom

Ezúttal is megugorja a 90 pontot a Juve? Feltámadnak végre a milánói csapatok? Ponthatárok, csapatokra.

Múlt héten vettük górcső alá, hogy a Pinnacle fogadóiroda milyen pontszámokat húzott meg a spanyol La Liga élcsapataira a következő szezonra vonatkozóan, most pedig a másik dél-európai topligát, az olasz Serie A-t vesszük szemügyre.

Bár az olasz bajnokság egyre erősebb életjeleket ad magáról, egyelőre továbbra is a Juventus az egyetlen talján együttes, amely nemzetközi szinten is topcsapatnak számít.

Az Öreg Hölgy sorozatban nyolc bajnoki címet számlál és bár Massimo Allegri elhagyta a csapatot, túl sok jelét nem látjuk annak, hogy miért ne lenne meg jövő májusban a zsinórban kilencedik megszerzett Scudetto sem.

pinnacle

A címvédő az utolsó bajnoki idényt 90 szerzett ponttal fejezte be, de még jól emlékezhetünk rá, hogy a hajrát már ellazsálták a zebrák, hiszen hetekkel a bajnokság vége előtt eldőlt a nagy kérdés. A bukiknál most 90.5 pont a line, ami abból a szempontból megint veszélyes lehet, hogy a riválisok nem biztos, hogy meg tudják úgy szorongatni a Juvét, mint mondjuk két éve tette az a Napoli.

A nápolyi csapat a következő idényre egy 78.5 pontos határt kapott, amivel szintén nehéz mit kezdeni. Nyári igazolások még nem érkeztek és a távozók listája sem veretes. A Napoli az utolsó három évben megszerezte ezt a pontszámot, de idén erősebb lehet a harc a dobogóért, így ezzel a fogadással mindenképpen kivárnánk.

Az Inter a következő idényben már Antonio Conte irányításával készül, a bukik ennek apropójából meg is szabtak egy nagyon magas pontszámhatárt a milánóiaknak. A 78.5 pontos line elég bátornak tűnik, mert hiába nagy koponya Conte, azért egy éve alatt nem biztos, hogy képes lesz ekkorát ugrani az Interrel.

Fotó: AC Milan Club Budapest

Ami viszont meggondolandó long term fogadás lehet, az a Milan 69 pontja. Friss hír, hogy a piros-feketék nem indulnak a nemzetközi kupában, így csak a bajnokságra tudnak koncentrálni. Marco Giampaolo személyében ígéretes szakembert szereztek meg a kispadra, aki az alapozásnál is ott lesz a csapattal. Tavaly egy csapzott szezonban jött össze a 68 pont a Rossoneriknek, ezt egy nyugodtabb idényben megugorhatják, főleg, ha sikerül néhány jó játékossal erősíteni a keretet. A zuhanyhíradóban Torreira, Fekir, Ceballos, Manolasz, Theo és Kramaric neve is felmerült.

A Roma háza tájáról nem sok pozitív hír látott napvilágot az elmúlt időszakban, ennek ellenére 67,5 pontos határt kapott a bukitól. Sötét ló számunkra a csapat, így ebben a periódusban még tét nélküli tippelésre sem nagyon adnánk a fejünket.

Végül, de nem utolsó sorban fogadhatunk még a Lazióra is, amely 65.5 pontos határ birtokosa. Ez legutóbb messze nem jött össze, a riválisokat pedig combosabbnak érezzük, így itt inkább egy underes megoldásban gondolkoznánk.

 

Ti hogy látjátok, érdemes valamelyik csapatra fogadni?

 

Szerzett pontok az elmúlt három idényben
  Juventus Napoli Milan Inter Roma Lazio
2018/19 90 79 68 69 66 59
2017/18 95 91 64 72 77 72
2019/17 91 86 63 62 87 70
megosztom