Wimbledon

Speckó piacok Wimbledonra - két line-t is alacsonyra szabott a buki?

megosztom

A 22beten különlegesebbnél különlegesebb piacokon helyezhetjük el tétjeinket a wimbledoni torna rajtja előtt.

Hétfőtől élettel telik meg az All England Club, ahol a 133. wimbledoni tenisztornára kerül sor. Minden évben ez a szezon egyik csúcspontja, amelyre természetesen oldalunk is kiemelt figyelmet fordít. Ebben a cikkünkben a nemrégiben hozzánk csatlakozó partnerirodánk, a    igen széles kínálatára hívnánk fel a figyelmet. 

Ettől a bukitól megszokhattuk már, hogy különlegesebbnél különlegesebb kínálattal rukkol elő és bizony Wimbledonra is találunk jó néhány egyedi piacot. 

Isner és Anderson tavalyi elődöntőjében az első 3 szett tie-breakben dőlt el. - Fotó: ATP

Fogadhatunk például arra, hogy hány tie-break lesz a férfi és a női egyéni verseny során. Az uraknál 89.5-nél húzták meg a line-t, míg a hölgyeknél 32.5-nél. Mindkettő egy kicsit alacsonyra szabottnak tűnik, különösen a 89.5, hiszen például a tavalyi kiírás során 100-nál is több rövidítés volt a két hét alatt. 

Arra is találunk kínálatot, hogy hány olyan meccs lesz, ahol legalább 2, 3 vagy 4 tie-break lesz. Utóbbi azért még Wimbledonban sem sűrűn fordul elő, ehhez két igazán nagy adogatónak kell összefutnia, de még ott sincs garancia a négy 7-6-os szettre. Éppen ezért 4.32-es oddsot kapunk a 0.5 overre.

Ami viszont kifejezetten tetszetős, hogy lesz legalább négy olyan meccs, ahol 3 tie-break dönt a szett sorsáról. Tavaly ugyanis 8 ilyen meccs is volt, így ha ez a szám meg is feleződik, még akkor is zöldül a tippünk. Szintén alacsony a legalább 1 tie-breakes meccsekre a 48.5, miután egy éve 70-nél is több ilyen meccset játszottak. 

{"headTitle":"ATP Wimbledon 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-01 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Meccsek száma, ahol legalább 3 Tie-break lesz? 3.5 Over","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Meccsek száma, ahol legalább 1 Tie-break lesz? 48.5 Over","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Olyan érdekességekre is fogadhatunk, minthogy 233.5 km/h-nál gyorsabb vagy lassabb lesz a torna leggyorsabb szervája, 3.5-nél több vagy kevesebb játékos adja fel a meccset, illetve 33.5-nél hosszabb vagy rövidebb lesz a legtöbb ütésből álló labdamenet. 

Érdemes tehát átnyálazni mind a hölgyek, mind az urak versenyére kínált speciális piacokat, hiszen ez a bukiknak is ingoványos terep, így találhatunk value tippeket. 

22bet

megosztom