Sportfogadás

Imádod az egyéni sportokat? - Akkor a július a Te hónapod!

megosztom

Wimbledon, Tour de France, vizes világbajnokság és Darts World Matchplay a júliusi menüben.

Tenisz - Wimbledon

A júliusi egyéni sportok orgiája hétfőn a wimbledoni tenisztornával veszi kezdetét, amelynek döntőjére 14-én, vasárnap kerül sor. Ahogyan azt már megszokhattátok, a torna alatt napi szinten jelentkezünk majd előzetesekkel, illetve nem maradhatnak el a kombis tippek sem, amelyeket a torna fórum topikjában osztunk meg. A cél továbbra is az, hogy minél jobban megkopasszuk a   -öt az iroda tenisz gyűjtő bónuszának köszönhetően.  

 

Kerékpár - Tour de France

Július második hétvégéjének szombatján rajtol el a 106. Tour de France mezőnye. A verseny Belgium fővárosában, Brüsszelben veszi kezdetét, a befutóra pedig hagyományosan a párizsi Champs-Élysées-n kerül sor. Az idei útvonalban viszonylag kevés az időfutam, kőkemény hegyekből viszont nincs hiány, így egy igazán sokesélyes verseny elé nézünk. A szakaszokkal és az esélyekkel részben cikkekben, részben pedig a fórumunkban foglalkozunk majd

 

Úszás - Vizes világbajnokság

Július 12. és 28. között a dél-koreai Gwangju ad otthon a 18. Vizes világbajnokságnak. Az úszók 21-én kezdik meg a küzdelmeket, és összesen 42 számban avatnak majd világbajnokot. Az érmek mellett hatalmas harc várható a 2020-as tokiói olimpiára való kvalifikációért is. Minden versenynapra előzetesekkel jelentkezünk majd, kiemelt figyelmet fordítva a magyar érdekeltségű számokra. 

 

Darts - World Matchplay

Hagyományosan július második felében kerül megrendezésre az egyik legnagyobb múltra visszatekintő dartsverseny, a World Matchplay. Blackpool immáron 26. alkalommal ad majd otthon az eseménynek, amely 20-án, szombaton rajtol és 28-án vasárnap ér véget. A 32-es mezőnyben mindenki ott lesz, aki számít, így komoly csata ígérkezik a trófeáért. Esélylatolgatásokkal, előzetesekkel és tippjátékkal készülünk a tornára. 
 

Te melyik esemény várod a leginkább?

 

megosztom