Tipp

Idén 32-szeres szorzójú longterm-kombival támadunk!

  • varin
Címkék:

A katalánok sikere mellé még néhány oddsnövelő került, így brutális lehet a profit.

Nemsokára kezdődnek a topligák, amelyet idén is egy izgalmas longterm-kombival teszünk még pikánsabbá. Tavaly 6.37-ért zöldült a hetes kötés, idén viszont ennél lényegesen nagyobb babérokra törhetünk. Íme a szezonkombi!

A szextett alapját a Barcelona BL-győzelme adja, ami még mindig 7.50-es szorzóval fogadható. Erről korábban már regéltem, szerintem ilyen oddson kötelező megpróbálni Messiék sikerét. Noha a gránátvörös-kékek adják az oddsunk "érdemi részét", a többi szorzónk sem rossz!

Ajándékszagú például a Celtic bajnoki címe 1.33-ért. Kezd ugyan feljönni a Keltákra a Rangers, de azért csak volt tavaly is 9 pont különbség a felek között. Nem rossz Steven Gerrard csapata, de ez még nem az az év lesz, amikor trónfosztásra kerül sor. Túl sok szót a PSG elsőségére sem fecsérelnék, Neymarral vagy nélküle, a párizsiaknak még mindig nincs vetélytársa Franciaországban.

A Juventusnál valószínűleg inkább a Bajnokok Ligája-siker lesz a prioritás, de annyira nincs ellenfelük Ronaldóéknak, hogy fél gőzzel is simán behúzhatják az újabb Scudettót. Az oddsok szerint az Inter a legfőbb kihívó, de Milánóban rengeteg a kérdőjel, Antonio Conte személye pedig külön pikantériát adhat ennek a versenynek.

Így vagy úgy, de a kombink egyik főszereplője Neymar lesz - Fotó: Evening Standard

Angliában a Sunderland top6-os pozíciója szinte biztos, tavaly 13 ponttal végeztek a vonal fölött, ám a feljutás nem jött össze. Szerintem a playoffos pozíció minimum meglesz ezúttal is a Fekete Macskáknak.

Végezetül oddsnövelőnek megfogadjuk még, hogy a Crystal Palace ezúttal sem végez a top10-ben, ahogyan ez 2015 óta nem is jött össze egyszer sem a londoniaknak.

{"headTitle":"Longterm-kombi a 2019/2020-as ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-22 09:00","footerTitle":"Eredő odds: 32,32","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona nyeri a BL-t","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Celtic nyeri a skót bajnokságot","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"PSG nyeri a francia bajnokságot","odds":"1.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Juventus nyeri az olasz bajnokságot","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"A Sunderland a top6-ban végez a League 1-ben","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"A Crystal Palace a 11-20. helyen végez a PL-ben","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}