Sportfogadás

A Logibet profijai bebizonyították, aranybánya barátságos meccsekre fogadni!

megosztom

Griezmann és Karlsson információi busás profithoz juttatták a fogadókat néhány óra leforgása alatt.

Csatlakozz a nyerők táborához!

Nem is olyan régen számoltunk be róla, mekkora aranybánya tud lenni a holtidőszak ellenére is az, ha valaki profi tippmestereket követ, akiknek megfelelő információik vannak a barátságos mérkőzések nem könnyű terepén. A Logibet két rutinos zsenije, Griezmann és Karlsson néhány óra alatt komoly hitelt adott a leírtaknak, nem kevés pluszhoz juttatva ezzel a fogadókat!

Partneroldalunk hihetetlenül magabiztosan tippelő mastere, Griezmann mesterien szúrta ki, hogy a szerda délutáni Eszék-Kolozsvár meccs nem 90, hanem 120 percig tart majd. Ez egy olyan információ volt, amelyet az irodák csak később ismertek fel, mire a Logibet követői már rendesen megbombázhatták a "Grizi" által ajánlott overt. A     korrektségét példázza, hogy az oddsot vitték ugyan lejjebb a tétek hatására, miként a kínálatból is kikerült néhány óra után, ám a nyereményt kifizették, elismerve ezzel hibájukat. A tipp egyébként már az 50. perc körülre bezöldült.

A zsinórban nyolc nyertes tippnél járó Karlsson Németországba kirándult, ahol szerda délután öt tippel is támadt, összesen három mérkőzésen. A Stuttgart meccsére over 3-at fogadott (1-4), míg a Wolfsburg utánpótlás csapatánál úgy vélte, hogy legalább hat gól lesz és a Farkasok minimum öttel nyernek. Nos, a végeredmény egy laza 15-0 lett. Estére pedig maradt a két Darmstadt barátságos mérkőzése, ahol az egykor Bundesligát is megjárt csapat -6.5-ös hendikepes sikere kellett úgy, hogy még megfűszerezte a meccset Karlsson egy over 7.5-tel is. A 9-0-s végeredmény pedig mindkét tippet zöldítette.

Mindemellett is kiválóan sikerült a logibetesek szerdai napja, hiszen Tippergreta 7 egységet nyert egy tenisztippel, amit még a SuperTipster is kiemelt, míg varin tenisztippjeivel pakolt fel a táblára +13 egységet úgy, hogy akik szemfülesek voltak, azok egy 11-szeres szorzóból is profitálhattak további 16-17 egységet.

Az ingyenes kipróbálási időszak tehát nem akármilyen hatékonysággal sikerült, a legjobb tippmesterek ihletett formában vannak, megmutatva, hogy az igazán profik a nyári holtidőszak alatt sem esnek kétségbe, sőt!

A jó hír pedig az, hogy a barátságos találkozók özöne és a tenisztornák még hosszú hetekig tartanak, így kifejezetten eredményes időszak elé nézünk.

Ha téged is meggyőztek a profik tippjei vagy profitáltál az elmúlt napokban a Logibet ingyenes tippjeiből, iratkozz fel mindössze havi 19.99€-ért!

megosztom