Felkészülés

Mire megy a Fradi a második legjobb bolgár csapat ellen?

megosztom

Gőzerővel készül a Ferencváros a Ludogorec elleni BL-selejtezőre, csütörtökön a CSZKA Szófia lesz az ellenfél.

A magyar bajnok Ferencváros már június elején elkezdte a felkészülést a következő idényre, a korai kezdés oka pedig természetesen a július elején esedékes Bajnokok Ligája-selejtező.

A Fradi kezét nem igazán fogta Fortuna a sorsoláskor, hiszen a papíron jóval erősebb bolgár Ludogorec lett az ellenfél. Ennek ellenére a zöld-fehér alakulatnál nagyon komolyan veszik a fő célkitűzést, miszerint valamelyik kupasorozat csoportkörébe be kell jutniuk.

Ennek megfelelően Szerhij Rebrov csapata folyamatosan játssza a felkészülési mérkőzéseket, miközben azért jövés-menés is megfigyelhető a keretben.

A Fradi eddig veretlen az edzőtáborozás során, az említésre méltó ellenfelek közül a két szlovén elsőosztályú csapatot, a Celjét (2-0) és az EL-ben induló Murát (4-1) is simán lelépte.

Az önbizalomnak nem tesznek rosszat ezek a győzelmek, de azt sem szabad letagadni, hogy a Fradi ezeknél a kluboknál jóval előrébb tart.

Pénteken viszont már egy igen izgalmas ellenfele lesz Lanzafamééknak, hiszen a bolgár rekordbajnok CSZKA Szófia ellen lépnek pályára. Az ellenfélválasztás abból a szempontból kifejezetten érdekes, hogy a szófiai alakulat a Ludogorec legnagyobb ellenfele a bolgár bajnokságban és idén mindössze egy ponton múlt, hogy nem taszította le a trónról a razgradi csapatot.

A CSZKA és a Ludogorec 2019-ben három meccset játszott egymással, ezeken a meccseken egy szófiai győzelem mellett két döntetlen született.

Kiváló erőpróba vár tehát a Ferencvárosra, a bet365 jóvoltából pedig fogadhatunk is a mérkőzésre. A buki szerint a CSZKA a meccs esélyese, a bolgárok győzelme 2.25-ért, a Fradié pedig 2.63-ért fogadható, a döntetlenre pedig egészen magas, 3.50-es szorzót kínálnak.

Szerinted mire mennek a zöldek a pénteki meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"CSZKA Szófia - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-27 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"CSZKA Szófia ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom