Tenisz

Használjuk ki, hogy lenézik a bukik az élete formájában ütő németet

  • Cesc18
megosztom

Kevin Krawietz képes lehet borítani a papírformát Pablo Carreno-Busta ellen a török verseny nyolcaddöntőjében.

Szerdán a nyolcaddöntős összecsapások második felére kerül sor Antalyában, azaz újabb két kiemelt mutatkozik be. Benoit Paire és Pablo Carreno-Busta egyaránt karrierje első meccsére készül a törökországi viadalon és a fogadóirodák úgy vélik, hogy utóbbinak van nagyobb esélye a továbbjutásra, pedig a spanyolra kifejezetten trükkös ellenfél vár Kevin Krawietz személyében. 

{"headTitle":"Kevin Krawietz - Pablo Carreno-Busta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-26 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Krawietz nyer","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Pablo Carreno-Busta nyer","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Krawietz nevével egészen az idei szezonig nem sokat találkozhattunk, hiszen inkább Futures- és Challenger-tornákon játszott.

A 2019-es év azonban hatalmas változást hozott a 27 éves német életében, hiszen honfitársával, Andreas Miesszel párosban egyre jobb eredményeket kezdett szállítani, ami egy Roland Garros-győzelemben csúcsosodott ki. 

Krawietz ezzel a lendülettel és önbizalommal érkezett Törökországba, ahol leküzdötte a két selejtezős akadályt, majd pedig Cem Ilkel legyőzésével pályafutása első egyéni ATP főtáblás meccsét nyerte. 

Tény, hogy 200-on kívüli játékosokat győzött le, de számára ez akkor is komoly siker egyéniben és egy újabb önbizalomfröccs.

PCB-nek is szüksége lenne egy kis sikerélményre, hiszen idén meglehetősen kevés győzelmet számlál és egy év alatt a 12. helyről az 59.-re csúszott hátra a világranglistán. Meglepő lenne, ha éppen a füves pályás szezonban kapná el a fonalat, ugyanis karrierje alatt kerek nulla ATP-meccset nyert ezen a borításon. Tegyük hozzá, nem is túl sokat próbálkozik, eddig mindössze hat mérkőzése volt füvön. 

A tavaly favoritként elbukott wimbledoni meccse után mondta, hogy

az az igazság, nem szoktam fűre készülni, sem taktikailag, sem pedig fizikálisan. 

Egy ilyen nyilatkozat után gondolhatjuk, hogy mennyire érdekli milyen eredményeket ér el a zöld gyepen... A Roland Garroson ráadásul összeszedett egy combizom sérülést, ami után pláne óvatosabb lehet füvön. 

Papíron tehát hiába van komoly különbség a két játékos között, egy önbizalomtól duzzadó Krawietz-nek füvön bőven lehet esélye szorossá tenni ezt a meccset, főleg, hogy egy igen masszív első szervával operál. 

{"headTitle":"Kevin Krawietz - Pablo Carreno-Busta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-26 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos összesített játékai: Krawietz 11.5 felett","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom