Sportfogadás

A nyári hónapokban a bet365 a legjobb választás

megosztom

Lassan véget ér a nyári szünet, így a csapatok megkezdik a felkészülést a következő szezonra. A Bet365 rengeteg barátságos meccset vesz fel a kínálatába.

A legtöbb európai bajnokság még a nyáron elkezdődik, így a résztvevő csapatok néhány hét pihenő után nekiálltak az alapozásnak.

Manapság már az sem kérdés, hogy az első és másodosztályú klubok külföldi edzőtáborokba utaznak, hogy az ottlétük alatt 3-4 felkészülési mérkőzést is lejátszanak más nemzetek csapataival.

A bet365 sok mindenben az élen jár a többi fogadóirodához képest, de az biztos, hogy a barátságos mérkőzések kínálatában verhetetlen a piacon.

A hatharom.com olvasóinak kedvenc terme naponta több tucat találkozót vesz fel a kínálatába, ráadásul ezeket a találkozókat élőben is lehet fogadni.

bet365

Bár sokan előítéletesek a felkészülési mérkőzésekkel kapcsolatban, mondván, hogy a tét nélküliség miatt teljesen kiszámíthatatlanok az eredmények, ezekben a találkozókban óriási lehetőségek rejlenek!

Ne felejtsük, hogy bukmékerek nem lehetnek tisztában azzal, hogy éppen milyen játékosokkal és milyen összetételben lépnek pályára a csapatok, míg mi fogadók ezeknek az információknak utána tudunk járni. A közösségi oldalak vagy a hivatalos honlapok a legtöbb esetben lekövetik az eseményeket, sokszor élő (szöveges) közvetítést is találunk a meccsekre.

Összességében ez egy olyan piac, ahol a fogadó több értékes információ birtokába juthat, mint a meccsre szorzót kínáló bukméker.

 

Nem véletlenül szeretik ezeket a meccseket a haladó fogadók sem, partneroldalunk, a Logibet egyik vezető tippmestere például kifejezetten nagy mestere a barátságos mérkőzéseknek.

Hogy mire gondolunk? Griezmann a hétvégén egészen szenzációs tippet vadászott le, a svájci Young Boys és Rapperswill találkozója ugyanis csupán 45 perces volt, nem 90, így a kevesebb, mint 3.25-ös határt a gólok számára vonatkozóan vétek lett volna nem bombázni.

 

megosztom