TipPics

666 ezer forint - ennyit nyert valaki a Hathárom fórumos tippjével

megosztom

Igencsak jó órabér lett Paco05 jutalma, aki éjszakázott, hogy value-t találjon.

'Paco05' ismét rendesen odapakolt a    -nek! Törzsolvasónk zseniális szelvényeiről már többször is beszámoltunk, február végén egy 3,5 milliós kasszát zsebelt be, míg az év elejét egy közel másfél milliós kombival kezdte. Paco ezúttal egy, a fórumban ajánlott tippel kapcsolatban volt igen szemfüles.

Varin ugyanis az Ecuador-Japán meccset vette górcső alá, sárga laposok szempontjából. Szerkesztő-tippmesterünk két ötletet ajánlott, Arboleda sárgáját 4.33-ért és Nakajima figyelmeztetését 4-szeres pénzért. Paco profihoz méltó módon megvárta a kezdőcsapatokat, majd ezt követően kínálta meg 200 ezer forinttal az ecuadori játékos lapját (arról nem kaptunk infót, hogy a másik játékosra is tett-e pénzt).

Szerencsére Arboleda tette a dolgát és a 72. percében begyűjtötte a figyelmeztetést, amely így 666 ezer forint profitot jelentett olvasónknak.

 

Kattints a képre a további nyertes szelvényekért!

Paco nem csak azért érdemel elismerést, mert észrevette a jó tippet, de igazán profin meg is várta a kezdőcsapatokat, így már ennek tudatában tudott value fogadást kötni. A hajnali ébrenlétért pedig egész jó lett az órabére! Gratulálunk neki!

megosztom