Forma-1

51-szeres pénzt fizet, ha Hamiltonékkal megismétlődik a tavalyi dráma

megosztom

Egy éve mindkét Mercedes kiesett a Red Bull Ringen, vajon a történelem megismétli önmagát a hétvégén?

Franciaországból a sógorokhoz költözik a száguldó cirkusz, ahol a hétvégén a 33. Osztrák Nagydíjra kerül sor. A verseny favoritjának 1.67-es szorzóval Lewis Hamilton számít, aki múlt héten Le Castellet-ben sorozatban a negyedik sikerét jegyezte és ezzel nyolcból nyolcra növelte a Mercedes idei győzelmeinek számát. Adott a kérdés, hogy vajon a Ferrarinak vagy esetleg a Red Bullnak sikerül-e megtörnie az ezüst nyilak dominanciáját a sógoroknál?

Egy éve összejött a bravúr a hazai pályán szereplő Bikáknak, hiszen Max Verstappent intették le elsőként. A holland pilóta a 4. rajtkockából tudott nyerni, köszönhetően annak, hogy

technikai problémák miatt mindkét Mercedes kiállni kényszerült a versenyből.

Hamiltonnak tavaly nem sikerült befejeznie az Ausztriai Nagydíjat. - Fotó: F1

A pole-ból induló Valtteri Bottas autója a 13. körben mondta be az unalmast, míg Hamilton a 62. körig húzta. A német istálló 2010-es Forma-1-be való visszatérése óta ez volt az első alkalom, hogy technikai gondok miatt egy futamon mindkét pilótájuk kiesik. Nem csoda, hogy az ötszörös világbajnok brit pilóta úgy fogalmazott, hogy hosszú, hosszú ideje ez volt a csapat legrosszabb versenye. 

Partnerirodánk, a     kínálatában speciális piacokon is csemegézhetünk, például arra is fogadhatunk, hogy a történelem megismétli önmagát és a hétvégi versenyen a két Mercedes ismét kiesik. Erre az opcióra 51-szeres oddsot kapunk. 

Természetesen vajmi kevés az esély a kettős Mercedes kiesésre, de azért adott egy a hazai pályán extrán harapó Verstappen és egy egyre inkább frusztrált Sebastian Vettel, akik okozhatnak galibát. 

Hamiltonnak ez egyébként a kevésbé sikeres pályái közé tartozik, de természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne ő lenne a hétvége legnagyobb esélyese, hiszen például a Ferrari az Osztrák Nagydíj 2014-es újra csatlakozása óta nem tudott a Red Bull Ringen nyerni. 

22bet

 

megosztom