Copa América

Összejöhet a brazil-argentin, de Messiéknek nincs sok sansza

megosztom

Kialakult a legjobb nyolc mezőnye a Copa Américán, a végső győzelemre továbbra is a brazilok a topfavoritok a bukiknál.

Véget értek a csoportkörök a dél-amerikai kontinenstornán, vagyis kialakult az egyenes kieséses szakasz menetrendje.

A legjobb nyolc csapat között nincs igazán nagy meglepetés, valamennyi favorit alakulat sikeresen kvalifikálta magát a negyeddöntőbe. Brazília, Kolumbia, Chile és Uruguay is különösebb gond nélkül vette a csoportkör jelentette akadályt, míg Argentína kissé döcögősen lépte meg a kötelezőt.

A tornán most egy kis szünet következik, csütörtökön a Brazília - Paraguay találkozóval folytatódik a versengés.

Ennek apropójából megnéztük, hogyan állnak a végső győzelemre kínált szorzók. Ezúttal a     piacait vettük górcső alá, de sok újdonságot nem láthattunk a tornát megelőző állapotokhoz képest.

A topfavorit továbbra is a házigazda Brazília, amely a csoportkörben nyolc gólt szerzett és 7 pontot gyűjtött. Kolumbia szintén veretlenül zárta az első szakaszt, de az erőrangsorban csak a harmadik helyen áll, pedig James Rodríguezék az alsó ágra kerültek, így elkerülték a brazil-argentin párost is.

Ebből kiindulva megfontolandó megtenni ezen az oddson a Kávésokat, hiszen amennyiben sikerrel veszik a Chile elleni párharcot, úgy szorzójuk csökkenni fog, mi pedig jó eséllyel pluszban ki is szállhatunk a tippből. De ugyanez igaz a címvédőre is,amely kereken 10-es oddson fogadható jelenleg.

Argentína a csoport második helyével Venezuelát kapta a negyeddöntőben, amit ha sikeresen megvív, akkor összejöhet a klasszikus, azaz a brazilok elleni csúcsrangadó. Messiék gyatra teljesítménye a bukikat sem hagyta hidegen, hiszen az Albiceleste csak a 4. helyet kapta meg az oddsmesterektől.

 

Mit gondoltok, ki nyeri meg a Copát?

 

 

 

 

{"headTitle":"Copa América 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-25 01:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brazília ","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Uruguay ","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Argentína ","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kolumbia ","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Chile","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom