Nemzetközi foci

Megéri lecsapni a 22bet speciális napi ajánlataira! - mutatjuk a value-kat

  • varin
megosztom

Nem is kicsit növelhetjük meg szorzóinkat, ha a 22bet speciális fogadásait választjuk.

A hihetetlen széles kínálat mellett szerintem leginkább a napi ajánlatok miatt éri meg lecsapni a hatharom.com új partnerirodájára, a    -re. Különösen a több 100-szoros szorzók kedvelőinek ideális terep a bukméker, ahol a napi speciális ajánlatok között mindig van néhány nyalánkság. De nem csak őrültségekre, hanem value tippekre is pakolhatunk pénzt a bukinál.

A napi speciális tippeken belül ugyanis vannak például olyan opciók, hogy a játéknap összes női-vb vagy Afrika Kupa-meccse over lesz. Az oddsok különösebb utánajárás nélkül is ígéretesnek tűnnek, hiszen hiába elképesztően underes torna az egyiptomi viadal, azért kétszer három találatra 7.5-szeres szorzót adni meglepő. De amikor jobban utánanéztem a számoknak, rájöttem, ezek bizony valóban értékes szorzók.

Oddsok összehasonlítása
Sorozat Overek szorzója máshol (kombiban) Overek szorzója a 22bet-en egy fogadással
Afrika Kupa (2 meccs) 5.64 7.50
Női foci-vb (2 meccs) 5.18 6.45

De ugyanez a helyzet például a "Ki nyer" kombinál is. Ha a Feronikeli BL-meccséhez adjuk a holland női csapatot és Ghánát, akkor kombizva 4.30 körüli szorzót kapunk a Bet365-ön, míg itt egyetlen fogadással máris 5.50-et a 22betnél.

Mindezek mellett a teljesen agyament opciókból sincs hiány, mint például 80-szoros oddsért, hogy legalább 11 gól lesz a két afrikai meccsen, esetleg 250-szeres oddson, hogy legalább 9 gól, 22 szöglet és 11 sárga.

Érdemes tehát folyamatosan nyálazni a     kínálatát és napi speciális szorzóit, mert nem csak value szorzókra bukkanhatunk, de akár még surebet-opcióink is lehetnek, ha figyelmesek vagyunk.

22bet
megosztom