Tipp

Ma kezdődik a BL, mi meg már végső győztest tippelünk!

  • varin
megosztom

Nem a favorit, de még csak nem is a címvédő nyeri a Bajnokok Ligáját jövőre.

Utólagos engedelmetekkel, nem eresztem bő lére ezt az indoklást, amelyet egyrészt a vélhetően csökkenő odds, másrészt a tipp egyértelműsége indokol. Íme tehát a Bajnokok Ligája 2019/20-as szezonjának győztese!

Fotó: TalkSport

A Barcelona. A 7.50-es odds amúgy magában sem hangzik rosszul, hiszen a katalánok évről-évre bizonyítják, hogy még mindig Európa egyik legerősebbjei. A tavalyi, igencsak csalódást okozó kiesés után nekem halvány kétségeim sem lesznek, hogy az európai trófea begyűjtése lesz a legfontosabb célja Valverdének. A csapat pedig látszólag el is kezdte a posztra erősítést, hiszen a középpályára Frenkie de Jong érkezett, míg Emerson a védelmet stabilizálhatja. Azzal kapcsolatban sincsenek kétségeim, hogy további játékosok érkeznek majd, akik elsősorban a kiöregedő középpályának adhatnak új erőt.

Ami viszont kiemelten fontos, az bizony Neymar. A hírek szerint ugyanis a Barcelona mindenben megegyezett a brazil játékossal, akinek visszatérése már csak napok kérdése lehet. Újra összeáll tehát az MSN - már amennyiben a Barcelona a PSG-vel is megegyezik -, ha pedig a triumvirátushoz érkezik Antoine Griezmann is, akkor csak a jó ég menti meg az ellenfeleket ettől a kegyetlen támadó gépezettől.

Fotó: Diario Twitter

A Barcelona 7.50-es szorzója szerintem igencsak értékes, a     száma piacvezetőnek számít, sehol máshol nem kapunk ennyit.

A 7.50-et segít elhelyezni az Unibet 7-es, illetve a Pinnacle 5.50-es (!) száma is.

A value tehát megvan, én pedig annyira akkor sem esem kétségbe, ha esetleg Neymar mégsem lesz, mert Griezmann is óriási erősítést jelent, ez a Barcelona pedig most biztosan minden áron meg akarja nyerni a BL-t.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája 2019/20 végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-22 09:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom