Sportműsor

Kezdődik a Bajnokok Ligája és az Európa Liga!

megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hétköznapokon.

Labdarúgás

Az előttünk álló napokban a Copa Américában még két csoportkörös meccset - Chile-Uruguay és Ecuador-Japán - rendeznek, majd csütörtökön megkezdődik az egyenes kieséses szakasz!

Az Afrikai Nemzetek Kupájában belehúznak a gárdák, hétvégére a második csoportkör is kipörög, míg az Arany Kupán hétközben befejeződnek a csoportküzdelmek! 

A női világbajnokságon nyolcad- és negyeddöntős meccsekre is sor kerül, az U21-es Európa-bajnokságon zárul a csoportkör, majd csütörtökön jönnek az elődöntők!

A klub foci szerelmesei is dörzsölhetik tenyerüket, hiszen kedden a Bajnokok Ligája, míg csütörtökön az Európa Liga új szezonja kezdődik, ezeken túl pedig megannyi barátságos felkészülési találkozóra kerül sor!

A mérkőzések többségével kapcsolatosan beharangozókkal és tippekkel jelentkezünk!

  • Copa América és Afrikai Nemzetek kupája találkozók a Sport TV-n
  • Női világbajnokság és U21-es Európa-bajnokság az M4 Sporton
bet365

 

Női válogatottunk a héten már Eb-meccseket játszik. - Fotó: Archív

Egyéb sportok

Női kosárlabda-válogatottunk megkezdi szereplését az Európa-bajnokságon, a mieink csütörtökön Szlovéniával, pénteken Olaszországgal játszanak. A magyarok meccseivel bővebben is foglalkozunk majd oldalunkon!

A teniszezőknél jön az utolsó előtti hét Wimbledon előtt, a férfiak Antalyában és Eastbourne-ben, míg a nők az utóbbi helyszínen ragadnak ütőt. Így a hétköznapokon sem unatkozunk majd, hiszen a tornákról tippekkel jelentkezünk!

  • Női kosárlabda Eb az M4 Sporton
  • Tenisz versenyek hétfőtől a DIGI Sporton és a Sport TV-n

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?
megosztom