Nemzetközi foci

Fix 2,5-szeres pénzt ér, ha hihetünk Mourinhónak

  • varin
megosztom

Fogadásunk csak akkor bukik, ha idén még leül egy klubcsapat kispadjára a Special One.

Fél éve munkanélküli José Mourinho, akinek renoméja azért az elmúlt évek sikertelensége után jelentősen megkapott. A manchesteri viharos távozása után szóba hozták több klubbal is, ám úgy tűnik, nem kapkod új lehetőségek után. Jövőjét illetően az     kínál nekünk szorzót.

Habár még javában tart a nyári szünet, egyre kevesebb a kiadó kispad Európában. Azok közül a sztárcsapatok közül, ahol edzőváltás lehetséges (például Bayern München, PSG, Atlético Madrid) már többen is találtak utódot vagy megerősítették a jelenlegi mestert. Mourinho tehát nem valószínű, hogy szeptember előtt talál magának klubcsapatot, ám saját bevallása szerint nem is ez a terve.

unibet

"Szeretnék új kihívásokat találni magamnak, ilyen például a világbajnokság vagy az Európa-bajnokság. Régóta szeretném kipróbálni magam a válogatott futballban és most inkább látom magam egy nemzeti csapat élén, mint egy klubcsapatnál" - nyilatkozta a Special One.

Az Unibet által kitűzött határidő január 1-je, vagyis eddig szól a fogadás. Szerintünk jó opció lehet az is, hogy Mou addig nem talál magának csapatot, ám ha mégis leül egy válogatott kispadra, az is ötszörös szorzóval fogadható.

Mi viszont arra voksolunk, hogy ezt a két tippet azonos összeggel játsszuk meg és így csak akkor bukjuk a 2.50-es szorzónkat, ha még 2019-ben kinevezik Josét egy klubcsapat padjára.

Mit gondoltok, jó ötlet az ilyen duplatipp?

{"headTitle":"José Mourinho következő csapata (január 1-ig)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bármelyik nemzeti csapat","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Nem lesz csapata","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom