U21-es Eb

Az oddsok alapján Eb-címet védhetnek a németek

megosztom

Összeállt az elődöntők párosítása az U21-es kontinensviadalon, lássuk hát a friss szorzókat.

Csütörtökön kerül sor a 2019-es korosztályos Európa-bajnokság elődöntőire, aminek párosításaira hétfőn este derült fény. Ahogyan az várható volt, az utolsó csoportmeccseken a franciák döntetlent játszottak a románokkal (sajnos a helyzetek ellenére gól nélkül), ezáltal pedig mindketten a legjobb négybe verekedték magukat, kiejtve a házigazda Azzurrit.

262755
262766
262774

Keleti szomszédaink így nem kis meglepetést okozva veretlenül hozták le a C-jelű kvartettet, ám hiába végeztek az élen, egy fokkal talán nehezebb lett a sorsolásuk, hiszen a rendkívül meggyőző focit mutató Németország várja őket a döntőbe vezető úton.

Románia nem sok tapasztalattal rendelkezik a kiírásban, hiszen mindössze másodszor kvalifikálta magát - legutóbb 1998-ban mérettették meg magukat és akkor is a Nationalelf elleni összecsapás jelentette számukra a végállomást.

A torna legfiatalabb mestere, a 67-szeres román válogatott Mirel Matei Radoi örömittasan a következőket nyilatkozta. 

A történet folytatódik. Mindegy, hogy ki az ellenfél, mi mindent beleadunk, nagyon boldogok vagyunk, hogy megnyertük a csoportot. 

Megérdemelt ez az egy pont, hiszen nem arra fókuszáltunk, hogy pihenjenek a játékosok. Természetesen most nagyon fáradtak vagyunk, úgyhogy pihennünk kell és elkezdeni a regenerálódást, hiszen kedden már utazunk is Bolognába." - mondta a csupán 38 éves Radoi.

Sok idejük nem lesz a feltöltődésre, hiszen két nap múlva máris jönnek az elődöntők. Ahogy az oddsokból is láthatjuk, komoly underdognak számítanak a Nationalf ellen, ami nem csoda, hiszen a címvédő mutatta eddig a legmeggyőzőbb játékot.

A másik ág lényegesen szorosabbnak ígérkezik, hiszen a legjobb másodikként továbbjutó Les Bleus az utóbbi négy Eb-ből három alkalommal döntőző spanyol válogatottal játszik majd. A bukik ezen a párharcon nem nagyon jutottak dűlőre, márpedig a kezdeti, olaszok elleni fiaskó óta Ceballosék csak úgy sziporkáznak, így szerintünk egy fokkal nagyobb favoritok, mint azt a szorzók sejtetik.

A végső győzelemre a sorsolásnak köszönhetően a németek a legesélyesebbek, de valójában abszolút hármon áll a vásár. Egyedül a fekete lóként hasító románok nyeretése kecsegtet extra pénzzel, de ezen a ponton szerintük véget ér számukra a történet.

{"headTitle":"U21-es Európa-bajnokság végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-27 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország U21","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Spanyolország U21","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Franciaország U21","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Románia U21","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom