Tenisz

1.82-es oddsra megyünk rá a "kopasz" francia meccsén

  • Cesc18
megosztom

Adrian Mannarino könnyű rajtot vehet Roberto Carballes Baena ellen Törökországban.

A héten a törökországi Antalyában és az angliai Eastbourne-ben folytatódik a füves pályás szezon, illetve hétfőn megkezdődtek a wimbledoni kvalifikációs küzdelmek is. A nagyok már Londonban készülnek az év harmadik Grand Slam-megmérettetésére, ám ennek ellenére elég jó mezőny gyűlt össze az említett két tornán.

Mannarino tornagyőzelemmel kezdte a füves pályás szezont. - Fotó: ATP

Törökországban az az Adrian Mannarino a trófea egyik esélyese, aki az eddigi mindkét kiírásban a döntőig menetelt. Az már más kérdés, hogy 2017-ben és 2018-ban is az utolsó akadályon botlott el. 

Idén viszont révbe érhet Antalyában a 30 éves francia, hiszen két hete Hertongenbosch-ban megtört a jég nála és hat elveszített ATP-döntő után végre nyerni tudott. 

Nem olyan meglepő, hogy éppen egy füves pályás tornán szerezte meg első ATP trófeáját, ugyanis ez a legerősebb borítása, karrierje során 61%-ban hozta a meccseket a zöld gyepen. 

Fogadás a továbbjutóra    
Roberto Carballes Baena Adrian Mannarino
3.740 1.321

A török versenyen erőnyerőként a legjobb 16 között kezdi meg a küzdelmeket, méghozzá Roberto Carballes Baena ellen. 

Ez a feladat ujjgyakorlat kell, hogy legyen Mannarinónak, miután a spanyol játékos gyors borításon nem sok vizet zavar. Különösen nem füvön, ahol az elmúlt években egyetlen győzelmet sem jegyzett.

Idén ugyan valamivel jobban megy a spanyolnak füvön, de JC Aragone legyőzésétől azért nem kell hátast dobni...

Mannarino teljesen más kaliber, mint az amerikai srác volt. Manna igazi specialistája a borításnak, rengeteg nyeséssel operál, ami füvön rettentően kellemetlen. 

Komfortos, 2-0-s győzelmet várunk a franciától, amit érdemes a Pinnacle-nél megjátszani, ahol igen magas, 1.82-es oddsot kapunk erre az opcióra. 

{"headTitle":"Roberto Carballes Baena - Adrian Mannarino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-25 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett Hendikep: Mannarino -1.5","odds":"1.819","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom