Copa América

Erős döntetlenszagot érzünk a levegőben

megosztom

Gyakorlatilag mindkét csapat továbbjutott már a negyeddöntőkbe, így benne van a pakliban egy langyos remi.

A címvédő Chile két győzelemmel, míg Uruguay egy sikerrel és egy döntetlennel tulajdonképpen két mérkőzés után kivívta a továbbjutást, így a hétfői éjszakai mérkőzésen minimális a tét a csapatok számára.

Az már biztosan tudható, hogy ennek a csoportnak a második helyezettje Kolumbia ellen lép majd pályára, míg az első helyezett Peruval meccsel majd a legjobb négy közé jutásért.

Bár nyilván azért ennek van jelentősége, talán mégsem akkora, hogy ezen a meccsen szétszakítsák az istrángot a játékosok.

[2977582] 2019-06-25 01:00:00 Chile - Uruguayx;5

A bukik szerint ennek a találkozónak Uruguay a favoritja, méghozzá meglehetősen nagy. Suárezék győzelmére kettes szorzó körül lehet fogadni, míg a címvédő sikere közel négyszeres pénzt fizetne.

Ez számunkra azért meglehetősen érdekes, hiszen Uruguay egyáltalán nem dominálja ezt a párharcot, a Copán mutatott teljesítmény alapján pedig inkább Chile lehet büszkébb magára.

Mire érdemes fogadni?

Mivel mindkét keretben sok az idősödő kulcsember, ezért paprikás adok-kapok helyett inkább valami másra számítunk. Ahogy fentebb is írtuk, túl sok jelentősége nincs a csoportban elért helyezéseknek. Chile számára már egy döntetlen is bőven elég a vezető pozíció megtartásához, míg Uruguay csak egy győzelemmel előzhetné be Vidalékat.

Rég volt már ebben a párharcban döntetlen, de most mi mégis döntetlenszagú mérkőzés szimatolunk. Lehet egy kicsit fazonírozni a taktikát, meccsben tartani a lábakat, és félszemmel már az egyenes kieséses szakaszra figyelni.

Túl magas szorzón fogadhatunk a döntetlenre, hogy otthagyjuk, így kisebb téttel mi pontosztozkodást próbálnánk meg.

{"headTitle":"Chile - Uruguay ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-25 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő döntetlen ","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[2977582] 2019-06-25 01:00:00 Chile - Uruguayx;
megosztom