Sportfogadás

Mi szóltunk, hogy két atombomba van a Logibeten!

megosztom

Tomihmv két 10/10-es tippet küldött játékba, amely ismét megmutatta, miről szól a profi sportfogadás.

Ritkán lehet két olyan ajándékra bukkanni a sportfogadó piacon, mint amely 24 óra leforgása alatt Tomihmv-nek köszönhetően a fogadók kezében landolt. Előbb vízilabdával, majd kosárlabdával kaszálhattunk hatalmasat, megmutatva, mennyire fontos is a profik fogadásban az információszerzés és azok felhasználása.

Kattints a képre és csatlakozz a nyerők táborához!

Partneroldalunk, a Logibet legrutinosabb tippmestere előbb egy keddi vízilabda-találkozóra hívta fel a figyelmünket, a magyar csapat ugyanis B-kerettel érkezett a belgrádi tornára, Kanada viszont nem tartalékolt. Nemhogy a Tomi által 10/10-es tippként kiküldött +4.5-ös hendi is zöldült a tengerentúliakra, de még háromesélyben is bejött, esetleges extra pénzhez juttatva a fogadókat.

Következett a szerda délután, amikor is a szolnoki kosarasok meccsére durrant a maximális tét. Ez persze nem az első alkalom volt, hogy a Hathárom szerkesztője verette az Olaj csapatát, múlt héten a Falco -13.5 pontos hendije nyert 28 pontos különbséggel.

Ezúttal a Pécs -15.5-ös hendijét kínálta meg izmos téttel Tomi és már a félidőre 25 pontot rakott közé a bronzérmes, amely a végén ugyan csak 19 maradt, ám a gigaprofit így sem maradt el.

A közös pont pedig gyakorlatilag ugyanaz, amit már tényleg százszor leírtunk, de a sportfogadás legfontosabb eleme marad. Vagyis az információ begyűjtése, értékelése és a value megtalálása. Tomi most tudta, amit a fogadóirodák nem, vagyis hogy a magyarok B-kerettel mennek és tudta, hogy a Szolnok még a múlt hetinél is tovább fogyatkozott. A rutinos tippmester pedig nem hezitált két 10/10-es tippel szedte szét a    -öt, brutális profithoz juttatva ezzel az előfizetőket.

Ha te is szeretnél hasonló tippeket kapni, ha részese akarsz lenni a kaszálásnak, iratkozz fel 19.99€-ért bármelyik tippmesterre, vagy pedig próbáld ki négy napig ingyenesen a Logibetet a jövő héten!

megosztom