Copa América

Messiék ellen fogadunk a Copa harmadik körében

megosztom

Argentínának mindenképpen nyerni kell Katar ellen, különben elképzelhető, hogy kiesik a Copáról.

Továbbra is csalódás az argentin csapat játéka, amely két forduló után mindössze egyetlen ponttal szerénykedik a csoportban. A kontinens egyik nagycsapatának számító Kolumbiától bántóan sima vereséget szenvedtek Messiék, majd Paraguay ellen még szerencséjük is volt, hogy 1-1-re tudták menteni a találkozót, hiszen az ellenfél büntetőt is hibázott.

Nagyon döcög az Albiceleste szekere, így a rendkívül szívósan harcoló Katar ellen sem számolhatnak könnyű mérkőzésre.

Az ázsiai gárda tisztesen helytállt az eddigi meccsein, a csapat ereje pedig a szervezett csapatjátékban rejlik, amit ezúttal is megcsillogtathatnak, hiszen vélhetően Argentína ellen is főleg a védekezésükön lesz a hangsúlyt.

Az argentin kapitány érthető módon ezúttal is megvariálhatja a kezdőcsapatát, Messi mellé a támadósorban Agüero és Martínez kerülhet, de a középpálya és a védelem összetétele eléggé kiszámíthatatlan, így biztosra, csak a kezdés előtt egy órával mehetünk.

[2977576] 2019-06-23 21:00:00 Qatar - Argentínax

Mire érdemes fogadni?

A bukik rendkívül alacsony szorzón hozták ki Messiék sikerét, hiszen 1.20 körüli oddson lehet fogadni Argentína győzelmére. Ez első ránézésre rendkívül alacsony, hiszen semmi indokolja, hogy ennyire favorizálják az Albicelestét. Vélhetően ez szól inkább a névnek, mintsem a Copán mutatott teljesítménynek.

A teher egyértelműen az argentinok vállát nyomja majd, akik még egy győzelem esetén sem biztos, hogy ki tudják harcolni a továbbjutást.

Katar számára adva van a recept, ameddig csak lehet fel kell tartóztatniuk az argentin támadásokat, ebben viszont jók lehetnek az ázsiaiak.

Ezek alapján nem kérdés, hogy szerintünk az underdog irányában érdemes fogadni, a +2-es ázsiai hendikep értelmében pénzünket csak három vagy annál nagyobb arányú argentin győzelem esetén buknánk el.

Mit gondoltok, bejön ez a tipp?

 

 

 

{"headTitle":"Katar - Argentína ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Katar +2 AH","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[2977576] 2019-06-23 21:00:00 Qatar - Argentínax;
megosztom