Nemzetközi foci

Már nem Messi a favorit az Aranylabdára!

megosztom

Legalábbis a bet365-nél úgy gondolják, Van Dijk ér révbe az idei szavazáson.

Néhány héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy veszélybe került Lionel Messi újabb Aranylabdája. A BL-döntőt megelőzően  még 1.50 volt az argentin és 2.75 az egyetlen kihívó, Virgil van Dijk szorzója. Mostanra viszont már van, ahol a holland játékos a favorit.

Fotó: Archív

Ez természetesen a sikeres BL-finálénak köszönhető, illetve annak, hogy az argentin válogatott egyelőre csak szenved a Copa Americán, Messit pedig hiába várták a bukmékerek a sorozat gólkirályának, ez finoman szólva is kétséges jelenleg.

A    -nél ritkán foglalkoznak speciális piacokkal, de most fogadhatunk, hogy ki nyeri a legrangosabb egyéni elismerést, márpedig a favorit már nem Messi. A Barcelona sztárjára ugyanis 2.37-ért fogadhatunk, míg a kétségtelenül szenzációs szezont maga mögött tudó Van Dijkra 1.72-ért.

Az    -en egyelőre még Messi a favorit, de egyértelműen a Liverpool bekkjének irányába tolódnak a szorzók.

Ami a "futottak még" játékosokat illeti, a Betnél CR7 (21.00), Mo Szalah (21.00), Sadio Mané (26.00) és Raheem Sterling (26.00) a további sorrend.

Az azért valószínűnek mondható, hogy ha valahogy az Albiceleste révbe érne Brazíliában, akkor Messi megkapná az Aranylabdát, de ha esetleg egy Salah- vagy Mané-gálával Egyiptom vagy Szenegál nyerni az Afrika Kupát és az év második fele is kiemelkedően sikerülne a számukra, nem ördögtől való gondolat rájuk voksolni.

megosztom