La Liga

Az oddsok alapján öt ponttal jobb lesz a Barca a Realnál

megosztom

Vajon hány pontot szerez a két gigász a következő bajnokságban? És az Atlético Madrid vagy a Valencia? Ponthatárok, csapatokra.

Fotó: theverge.com

Bár még közel két hónapot kell várni a spanyol bajnokság 2019/2020-as kiírására, néhány fogadási lehetőséget már most megnyitottak a fogadóirodák.

Az egyik legjobb oddsokkal dolgozó    -nél például a csapatokra lebontott szerzett pontokat fogadhatjuk meg.

Az iroda hat topcsapatra vonatkozóan szabott meg ponthatárokat, a nagy hármas mellett a Valencia, a Sevilla és a mögöttünk hagyott idényben várakozáson alul szereplő Villarreal kapott külön piacot. A La Liga 2018/19-es idényének tabelláját itt nézheted meg!

A bajnoki címvédő Barcelona +/-90.5 pontos határt kapott a bukiktól, vagyis a legutolsó idényhez képest négypontos emelést szabtak ki rá, de tekintve, hogy a katalánok már fordulókkal a vége előtt bajnokok lettek, talán nem is annyira meglepő ez a szám.

A nyáron alapos ráncfelvarráson áteső Real Madrid +/-85.5 pontos határt kapott a bukiktól, ezt a line-t pedig az elmúlt két idényben messze nem tudta megugrani. Az underes kimenetel 1.93-ért fogadható, de nagy kérdés, hogy az új érkezőkkel Zidane milyen gyorsan tudja újjáépíteni a csapatot, mert ha elég hamar összeáll a gépezet, akkor visszaállhat a Barca-Real versenyfutás és a 90 pont körüli bajnoki idény is.

pinnacle

Az Atlético Madrid 75,5 pontos határa abból a szempontból némileg meglepő, hogy ezt a pontszámat az elmúlt hét (!) kiírásban átlépte a fővárosi alakulat. Az alacsony szám talán Griezmann és Godín távozásának is betudható, mindenesetre Diego Simeonét ismerve, nem gondoljuk, hogy az Atlético komoly minőségi visszaesést produkálna az előttünk álló szezonban.

A Valencia, Sevilla, Villarreal hármas elég kiszámíthatatlanul szerepelt az elmúlt években, a nemzetközi kupaszereplés mellett a bajnokságban nem minden évben sikerül az elvárt eredményeket szállítani.

Te fogadnál valamelyik piacra?

 

 

 

 

Szerzett pontok az elmúlt három idényben
  Barcelona Real Madrid Atlético Valencia Sevilla Villarreal
2018/19 87 68 76 61 59 44
2017/18 93 76 79 73 58 61
2016/17 90 93 78 46 72 67
megosztom