Sportműsor

Copa América, ANK és vízilabda viszi a prímet hétvégén

megosztom

Górcső alá vettük az előttünk álló hétvége leginkább várt mérkőzéseit és eseményeit.

Foci

Ahogy hétközben, úgy hétvégén is a válogatott mérkőzések viszik a prímet labdarúgásban. A Copa Américán például megkezdődik az utolsó csoportkör, többek közt olyan meccsekkel, mint a Peru-Brazília, a Katar-Argentína vagy a Kolumbia-Paraguay. Az Afrikai Nemzetek Kupáján pedig most indul be a nagyüzem, a hétvégén hat meccset rendeznek, többek közt Nigéria és Szenegál is pályára lép.

Mindezen túl az U21-es Eb és az Arany Kupa csoportmeccseire, a női vb negyeddöntőire, illetve a barátságos felkészülési klubmérkőzésekre lesz érdemes figyelni fogadási szempontból.

A mérkőzések többségével kapcsolatosan beharangozóval és tippekkel jelentkezünk!

  • Copa América a Sport TV-n
  • Afrikai Nemzetek Kupája a Sport TV-n
  • Női vb az M4 Sporton

A Märcz-csapatra komoly meccsek várnak a hétvégén. - Fotó: mvlsz.hu

Vízilabda

Szombaton a felső- és az alsóházi elődöntőkre, míg vasárnap a helyosztókra kerül sor a belgrádi férfi vízilabda Világliga Szuperdöntőjében, ahol a magyar válogatott is szerepel. A mieink meccseivel kapcsolatosan pedig a szokásoknak megfelelően beharangozókkal jelentkezünk!

  • Férfi vízilabda Világliga Szuperdöntő az M4 Sporton

 

bet365

Forma-1, Tenisz

A hétvégén kerül megrendezésre a Forma-1-es Francia Nagydíj, amelynek Lewis Hamilton az első számú favoritja a bukmékerek szerint, ami nem meglepő, hiszen tavaly is nyerni tudott ott a brit pilóta.

A teniszezőknél végjátékra kerül sor kisebb tornákon, hiszen a férfiaknál Halléban és Londonban, míg a nőknél Birminghamben és Mallorcán avatnak győztest a hétvégén.

  • Forma-1-es Francia Nagydíj az M4 Sporton
  • Tenisz versenyek a DIGI Sporton és a Sport TV-n

 

Ti melyik meccset várjátok a legjobban és mire terveztek fogadni?
megosztom