Átigazolás

Már dupla pénzt sem fizet Eriksen Madridba igazolása

megosztom

Folytatódhat a Real Madrid nagybevásárlása és a megújulás következő eleme a Tottenham ásza lehet.

Zinedine Zidane komoly átalakításba kezdett már a nyár elején és többek közt megszerezte a fiatal szerb ászt, Jovic-ot, valamint a régóta hőn áhított belga sztárt, Hazardot. A támadósorral már nem nagyon kell foglalkoznia, ám a középpályára is bőven ráfér a vérfrissítés.

A Blancók elsődleges célpontja erre a posztra nem más, mint a 2018-as világbajnok Paul Pogba. A bökkenő csak az, hogy a Manchester United 150 millió fontot kérne a franciáért, míg a Real 90 millió körüli összeget szánna a játékosra. Van azonban egy elég jó B-terv is, hiszen Zizou két vasat tart egyszerre a tűzben.

A Tottenham üdvöskéje, Christian Eriksen karrierje csúcsán van és tavaly talán még jobb is volt riválisánál, Pogbánál. Csapatával a Bajnokok Ligája döntőjéig menetelt és a bajnokságban elért negyedik helynek köszönhetően a Spurs ismét a legrangosabb kupasorozatban indulhat ősszel. Sokat elmond a 27 éves talentumról, hogy

Eriksen 2015 augusztusa óta 50 gólpasszt osztott ki a Premier League-ben, amivel bőven vezeti ezt a ranglistát.

Akinek esetleg nem rémlene, hogy milyen repertoárral rendelkezik a dánok talizmánja, az mindenképp vessenek egy pillantást az alábbi összeállításra.

Persze ez az ügylet sem lesz tükörsima, hiszen a Tottanham igazgatója, Daniel Levy alsó hangon 80 millió fontot kér sztárjáért, ám a Real jóval kevesebbért vinné a cselmestert. A legfrissebb hírek alapján a transzfer érdekében bedobták Ceballost is, aki Zidane alatt nem igen tudott bizonyítani, így amúgy sincs rá szükség Madridban. A 22 éves játékos, aki pár nappal ezelőtt bombagólt vágott az olaszoknak az U21-es Eb-n keményen visszaszólt kopasz mesterének. "Semmi gond, főnök, én sem akarok magával dolgozni.” – mondta.

A képlet tehát adott, a fiatal tehetség mellé 45 millió fontot ajánlanak jelenleg Florentino Perezék, amivel a bukmékereket már viszonylag meg is győzték. Eriksen Madridba igazolása ugyanis már csak @1.85-ös oddson fogadható, ahogyan a maradására is ennyit fizetnek. Ugyan a Barcelona és a Juventus csapatainak neve is felmerült már, de ezek messze vannak a realitástól.

{"headTitle":"Christian Eriksen átigazolás","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-03 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tottenham","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"FC Barcelona","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

megosztom