Vízilabda

Megint érdemes lehet Magyarország ellen fogadni

megosztom

A Kanada elleni vereséget követően a spanyolokkal játszik a magyar vízilabda-válogatott a Világliga Szuperdöntőjében.

Szerdán a spanyolokkal játszik válogatottunk. - Fotó: mvlsz.hu

Enyhén szólva sem kezdte túl jól a magyar férfi vízilabda-válogatott a belgrádi Világliga Szuperdöntőjét, hiszen 10-9-re kikapott Kanadától a nyitónapon. Igaz, Märcz Tamás a B-csapatát nevezte a tornára, vagyis aki résen volt, és velünk tartott, az nagyot kaszált.

"Senki sem ilyen kezdést várt, én magam sem. Azt éreztem, hogy ez a nem régóta formálódó csapat ennél előbbre tart, sokkal jobb visszajelzéseket kaptam, mint hogy így kezdjük ezt a Világligát. Rengeteg döntési hiba történt a legelején, sokszor kapkodtunk, lőttünk, amikor nem kellett volna, nem lőttünk, amikor kellett volna. Védekezésben ott voltunk, de mégsem voltunk soha azokon a helyeken, melyeken ott kellett volna. Kanada jól játszott, tette a dolgát, mégis, azt gondolom, magunknak köszönhetjük a vereséget. Ennek ellenére volt lehetőségünk visszajönni a meccsbe, még ha talán nem is érdemeltük volna meg a győzelmet a látottak alapján. Pofonnal indult, láttunk már ilyet, az a kérdés, hogyan folytatjuk a sokkal nagyobb falatot jelentő spanyolok ellen. Ebből a játékból nem lesz nehéz előrelépni, ha nehezebb ellenfél is következik, nem tettük magasra a mércét" - nyilatkozta szövetségi kapitányunk az mvlsz.hu-nak.

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: Bisztritsányi Dávid (UVSE), Kardos Gergely (Szolnok)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (Miskolc), Dőry Farkas (Debrecen), Erdélyi Balázs (OSC), Gór-Nagy Miklós (FTC), Gyárfás Tamás (Eger), Jansik Dávid (Szolnok), Kállay Márk (FTC), Kovács Gergő (OSC), Nagy Ádám (Miskolc), Német Toni (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Várnai Kristóf (BVSC)
22bet

Bizony, kőkemény menet vár a fiainkra szerdán, hiszen a spanyolok a legjobbjaikkal vesznek részt a tornán, amit jól példáz, hogy a tavaly nyáron, büntetőkkel elveszített Európa-bajnoki döntőre benevezett 13 játékosból, 10 képviselteti magát Belgrádban. Mindezen túl kedden jól belőtték magukat, hiszen egy közönségszórakoztató mérkőzésen nyertek 18-10-re Japán ellen.

Noha Spanyolország ellen az utóbbi években szoros meccseket vívtunk, amikből mi jöttünk ki győztesen, azon eredményekből teljesen felesleges kiindulni, mivel nálunk a B-csapat ugrik medencébe szerdán is. Ennek megfelelően nem meglepő, hogy a bukmékereknél igen komoly favorit a hispán gárda.

Szerintünk ezúttal is érdemes lehet a mieink ellen fogadni, hiszen rutin- és minőségbeli különbség van a felek közt, ami vélhetően ki is jön a meccsen, avagy a spanyolok nyerhetnek legalább három góllal. Ugyanakkor a keddinél kisebb téttel javasoljuk a hispánok hendikepes sikerének megjátszását.

{"headTitle":"Magyarország - Spanyolország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-19 15:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország -2,5","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom