Exkluzív

Ha belevágnál, mi elindítjuk sportfogadó karriered!

megosztom

A hatharom.com küldetése, hogy bemutatjuk és széles körben megismertetjük a hobbi és profi sportfogadás világát. Ennek szellemében most egy rendhagyó akciót indítunk, amelynek célja, hogy segítséget nyújtsunk és elindítsuk a sportfogadó karriered!

Ehhez néhány kérdésre kell csupán válaszolnod kérdőívünkben, melyben a megadott válaszaid kielemzésre kerülnek. A téma természetesen a sportfogadás lesz, a kérdésekkel pedig arra próbáljuk meg keresni a választ, hogy mi lehet számodra a legjobb platform a karriered elkezdéséhez.

Miután kitöltötted és beküldted az alábbi kérdőívet, az itt megadott email címedről írj nekünk egy emailt az karrier@hatharom.com címre.

Ezt követően munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, és segít létrehozni online számládat, majd - a feltételek teljesítése esetén - 5000 forint értékű kezdőtőkét kapsz tőlünk ajándékba, mellyel máris elkezdhetsz fogadni.

Ilyen egyszerű, vágj bele most!

 

Kitöltöm a kérdőívet most!Általános részvételi feltételek

 • az vehet részt a promócióban, aki még nem rendelkezik online sportfogadó számlával az akcióban résztvevő négy fogadóiroda valamelyikében (pinnacle, bet365, unibet, 22bet)
   
 • az vehet részt a promócióban, aki kitölti a kérdőívet, megadja az emailcímét, majd felveszi a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a karrier@hatharom.com címen legkésőbb 2019 június 23. 23:59-ig
   
 • a promócióban való részvétel feltételeit a hatharom.com bármikor módosíthatja
   
 • a promóció 2019. június 23. 23:59-ig tart vagy addig amíg a rendelkezésre álló 100 (egyenként 5000 forint értékű) sportfogadótőke elfogy
   
 • a promóciót a hatharom.com saját döntése alapján bármikor visszavonhatja
   
 • a promócióval való visszaélés gyanúja esetén a hatharom.com jogában áll kizárni bárkit a promócióból
megosztom