Sportfogadás

Bejött az upgrade, hasít a SuperTipster!

Négy hónap alatt több, mint 130 egység profitot hozott a felújított SuperTipster.

Szinte napra pontosan hat hónapja született meg partneroldalunk, a Logibet forradalmi újítása, a SuperTipster. A számítógépes algoritmus a legjobb tippmesterek legjobb tippjeit hivatott kiszűrni, megkönnyítve ezzel az előfizetők szelektálási szisztémáját, mindezt pedig profitgaranciával tették még csalogatóbbá.

Mint emlékezhetünk, a kezdet nem volt jó, az első hetekben a SuperTipster masszívan mínuszolt, ám hamar érkezett a megoldás, az újrakonfigurálás. Az eredmények pedig a február 21-es módosítások óta minden igényt kielégítenek.

Az algoritmus módosítását követően az elmúlt négy hónapban 332 tippből 133.07 egységet nyert a SuperTipster, ami több, mint 6.5%-os ROI-nak felel meg.

Nem árt hangsúlyozni, hogy a fejlesztések folyamatosak, mert a Logibetnél hisznek benne, hogy a SuperTipster még ennél is lehet jobb, de nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt fél év munkája nem volt hiábavaló.

Az őszinteség kedvéért persze nem árt leírni, hogy aki hat hónapja előfizetett, annak az egyenlege még mindig egy nagyon pici mínuszt mutat, ám természetesen a profitgarancia értelmében akár 1, akár 3, akár 6 hónapra fizetett elő valaki, ha nincs plusz a statisztikája mellett, jár az ingyenes időszak. Az első hat hónapos előfizetés éppen ezekben az órákban járt le, amely után a Logibet már jóvá is írta az ingyenes, 179.99€ értékű újabb előfizetést.

Az irány tehát nagyon biztató, mi látjuk a fejlődést és az eredmények is beszédesek. Természetesen a SuperTipsternek még sokat kell dolgoznia, hogy kiérdemelje az előfizetők bizalmát, de a négy hónap számai nagyon örvendetesek!

Miért fizess elő a SuperTipsterre?

  • Mert mindössze havi 39.99€-ba kerül, amely még mindig SOKKAL olcsóbb, mint külföldön egy profi tippmester.
  • Mert az előfizetést akár arra is felhasználhatod, hogy a többi tippmestert kövesd, hiszen a SuperTipster mellett bármennyi tipsterre feliratkozhatsz.
  • Mert ha a SuperTipster az előfizetésed ideje alatt (1, 3, 6 hónap) nem termel profitot, a következő havi előfizetésed ingyenes lesz.
  • Mert az elmúlt hónapok bizonyították, az algoritmus működőképes és a fejlesztések állandóak.
  • Mert korrekt, megjátszható, valid tippeket kapsz. 

 

Csatlakozz te is a Logibet növekvő táborához!