Promóció

4 éves a Logibet, 4 napig ingyenesek lesznek a tippek is!

Hétfőtől 4 napon át ingyenesen hozzáférhetsz minden tipphez egy ingyenes regisztráció után.

A múlt héten ünnepelte "megszületésének" negyedik évfordulóját partneroldalunk, a Logibet. Az egyetlen igazán nagy, magyar nyelven is elérhető professzionális tippadó platform mára már több, száz aktív tippmester otthona, ahol bárki megismerkedhet a tippadás alapjaival. A születésnapot a Logibeten ingyenes napokkal ünneplik, így aki felnéz az oldalra, előfizetés nélkül megnézheti a tippeket.

Az ingyenes időszak hétfőn reggel 10 órakor kezdődik és csütörtök délután 18 órakor ér véget.

Fontos, hogy ekkor csak a felületen lesznek ingyenesen hozzáférhetőek a tippek, az e-mailes feliratkozáshoz továbbra is előfizetés szükséges.

És hogy mik várnak ránk az ingyenes napok alatt?

Rengeteg focimeccsre várható tipp, hiszen a már zajló női vb mellett az U21-es fiatalok Olaszországban küzdenek a kontinens legjobbja címért. Emellett Dél-Amerikában a Copa América, Afrikában a Nemzetek Kupája, Közép-Amerikában pedig a Gold Cup ígér hatalmas izgalmakat.

Európában kupaselejtezőket és barátságos mérkőzéseket is rendeznek, amely a profi tippmesterek egyik kedvenc időszaka, így tehát értékes tippekben biztosan nem lesz hiány.

A wimbledoni Grand Slam-tornát Antalyában és Eastbourne-ben vezeti fel egy ATP-viadal, míg a hölgyek szintén Angliában csapnak össze füves borításon.

Érdemes tehát ingyenesen regisztrálni a Logibetre, hiszen ha valaki még kételkedik a termék hitelességében és a professzionális tippadásban, most kockázat nélkül kipróbálhatja partneroldalunkat.