PSG

Elengedik Neymar kezét, szépet kaszálhatunk az eligazolásával

Fogadj Neymar átigazolására, mi álljuk a tétet!

megosztom

A legfrissebb hírek szerint Párizsban megunták Neymar problémáit és amennyiben megfelelő ajánlat érkezik, elengedik a brazilt.

A francia L'Equipe írta meg vasárnap, hogy a PSG-nél felkészülnek arra, hogy még a nyáron továbbadnak a brazil Neymaron.

A lap szerint a klub elöljárói beleuntak abba, hogy a támadóval folyton akad valami probléma, a folyamatosan sérülései mellett magatartásbeli gondjaival, nem megfelelő viselkedésével és legújabban már a nemierőszak-ügyével is borzolta a kedélyeket.

Fotó: PSG Facebook.com

A klub alkalmazottainak köréből Neymar kapcsán már hetekkel korábban is megfigyelhetőek voltak kiszólások, de miután a brazilért a PSG világrekordot jelentő összeget fizetett ki két évvel ezelőtt, érthetően nem akartak megválni tőle.

Csakhogy a múlt héten visszatért a sportigazgatói székbe Leonardo, aki állítólag szabad kezet kapott Nasse Al-Khelafi tulajdonostól a szakmai kérdésekben.

A többet visz, mint hoz-elv alapján úgy fest, hogy eldőlt, hogy nem ragaszkodnak tovább Neymarhoz, így ha beérkezik egy megfelelő - sajtóhírek szerint 200-220 millió euró körüli - ajánlat, akkor eladják a brazil támadót.

Hogy mégis ki lehet a befutó, az igazából kétszereplős történet lehet, hiszen korábban a Barcelona és a Real Madrid volt olvasható a lehetséges kérők között.

A királyi gárda azonban már elkezdte a következő évek csapatát építeni, így Florentino Pérez már jócskán 300 millió euró költés felett jár ezen a nyáron, miközben komoly bevételre egyetlen játékoseladásból még nem tett szert. Ráadásul a legújabb fejlemények szerint Paul Pogba is a spanyol fővárosba költözhet, márpedig a francia érkezésével alighanem elfogyna Pérez muníciója is.

Fogadj Neymar átigazolására, mi álljuk a tétet!

Bár a Real Madrid elnökétől bármi kitelik, a jelek alapján nagyobb esély mutatkozik egy barcelonai visszatérésére. Egyrészt a pletykák szerint Neymar már megbánta, hogy otthagyta Messiéket, másrészt a katalánoknál közel 10 játékos eladása/elengedése szerepel a tervek között, így lenne fedezet a brazil visszaszerzésére is.

Az átigazolásokra is specializálódott     szorzói mindenesetre alátámasztják a fentieket, hiszen a Real Madrid 8, a Barcelona pedig 3.50-es oddson fogadható cikkünk megírásának pillanatában.

 

 

Regisztrálj az Unibetre és használd fel a 20 000 HUF értékű kezdőbónuszt és a 3000 HUF értékű ingyenes fogadást!

unibet

 

megosztom