Vízilabda

Muszáj a magyar válogatott ellen fogadni!

megosztom

A bukmékerek az A-csapatunkra számítanak a Világligában, pedig a B garnitúrával tesszük tiszteletünket Belgrádban.

Válogatottunk Kanada elleni kezdi a Világliga Szuperdöntőjét. - Fotó: mvlsz.hu

Kedden elrajtol a férfi vízilabda Világliga Szuperdöntője, melynek ezúttal Belgrád ad otthont. A mieink a B jelű négyesben találhatók, ahol rajtunk kívül a japán, a kanadai és a spanyol válogatott került.

A csoportkör végén nincs kieső, valamennyi együttes továbbjut a rájátszásba, azonban természetesen, nem mindegy, hogy ki hányadik helyen teszi azt. A tornát egyébiránt hat nap alatt lezavarják, nincs pihenőnap, a sorozat győztese pedig kvalifikálja magát a 2020-as tokiói olimpiára, vagyis nagy a tét.

A nyitónapon Kanadával nézünk farkasszemet, és a bukmékerek szerint toronymagas favoritok vagyunk. Háromesélyben mindössze 1.07-szeres pénzt kínálnak ránk az oddsmesterek, a hendikep vonalat 4,5-nél, míg az összesített gólok számának vonalát határát pedig 20,5-nél húzták meg.

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: Bisztritsányi Dávid (UVSE), Kardos Gergely (Szolnok)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (Miskolc), Dőry Farkas (Debrecen), Erdélyi Balázs (OSC), Gór-Nagy Miklós (FTC), Gyárfás Tamás (Eger), Jansik Dávid (Szolnok), Kállay Márk (FTC), Kovács Gergő (OSC), Nagy Ádám (Miskolc), Német Toni (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Várnai Kristóf (BVSC)
22bet

Ám, ahogy fentebb is látható,

a mieink voltaképp a "B-csapatukkal" teszik tiszteletüket a tornán,

mivel olyan játékosokat hagyott itthon Märcz Tamás, mint Nagy Viktor, Vogel Soma, Angyal Dániel, Hárai Balázs, Jansik Szilárd, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Pohl Zoltán, Sedlmayer Tamás, Varga Dénes, Vámos Márton vagy Zalánki Gergő, akikre a július közepén rendezendő, sokkal nagyobb súlyú, világbajnokságon számít.

A bukmékerek tehát az "A" csapatunkkal számoltak, mikor szorzóikat meghatározták, hiszen a korábbi években is hasonlóra vagy picit magasabbra lőtték be a hendikep vonalakat. Ám néha még a legjobbjainkkal sem sikerült legyőzni a tengerentúliakat, például, 2016-ban, az olimpiai pótselejtezőn csak ikszre futotta ellenük. 

Mindet egybevetve ezt, a kanadaiakra kínált hendikepet meg kell próbálni, hiszen egy formálódó, abszolút erre a tornára összeállított magyar válogatott játszik egy olyan alakulat ellen, amelynek a nyáron ez lesz a fő tornája, mivel a vb-re nem jutott ki.

{"headTitle":"Magyarország - Kanada","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-18 15:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kanada +4,5","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom