Copa América

Kolumbiára fogadunk a brazilok ellen, pedig nem is játszanak egymással

  • varin
megosztom

A 22bet speciális piacait böngészve több érdekes tippet is találtunk. Íme az egyik.

Magabiztos, 3-0-s sikerrel kezdte a Copa Américát a brazil válogatott, míg Kolumbia kisebb meglepetésre 2-0-ra verte Argentínát. Ezzel jó eséllyel mindkét csapat kvalifikálta magát a legjobb nyolc közé, ráadásul Kolumbiának nem is lehet igazán nehéz ellenfele a negyeddöntők során, mivel Uruguay nyeri a C jelű kvartettet, így Ecuador vagy Chile érkezhet. Jelen fogadásunkban Kolumbiát preferáljuk Brazília ellen, legalábbis ami a lőtt gólokat tekinti.

Fotó: Cyprus Mail

A hatharom.com kínálatában nemrég felkerült, hatalmas piaccal dolgozó     ugyanis egy igazán vállalható speciális piacot publikált a két csapat párharcára. Ha ugyanis Kolumbia a teljes tornán csak öttel lő kevesebb gólt, mint a Selecao, máris kétszeres pénz üti a markunkat.

Mivel a Copán a bronzért is pályára lépnek a csapatok, minden valószínűség szerint Kolumbiának ugyanannyi mérkőzése lesz, mint a braziloknak.

Ám amíg Kolumbia Paraguay, Katar és Chile ellen játszhatja a következő három meccsét, addig a brazilok Venezuelával, Peruval és egy csoportharmadikkal randevúznak. Ezek között nincs olyan nagy különbség, arról nem is beszélve, hogy az elődöntőben Kolumbiának Uruguay, a braziloknak pedig Argentína jöhet szembe.

További hendikre is van lehetőségünk, a brazil-argentin párharcban 6.0-n van az egál line, míg Argentína és Kolumbia összevetésében 0-s a hendikep a lőtt gólok számára.

{"headTitle":"Brazília-Kolumbia lőtt gólok száma a Copán","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-19 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kolumbia +5.5","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
megosztom