Copa América

Csapatlapos és gólszerzős tippek a brazilok meccsére

megosztom

A házigazda brazilok újabb magabiztos győzelmet arathatnak, az ellenfél ezúttal Venezuela lesz.

Tükörsima győzelemmel kezdte meg a Copa América-szereplést a rekordbajnok brazil válogatott,  amely az első fordulóban Bolíviát rendezte le 3-0-ra. Venezuela egy gól nélküli döntetlennel startolt Peru ellenében, vagyis a továbbjutáshoz nagyon kéne egy meglepetéspont, de utoljára 2011-ben fordult elő, hogy nem kapott ki Brazíliától.

[2977569] 2019-06-19 02:30:00 Brazília - Venezuelax;5

A brazil csapatban túl sok változtatásra nem lehet számítani az előző mérkőzéshez képest, bár az könnyen előfordulhat, hogy Gabriel Jesus bekerül a kezdőbe - például Firmino helyére. A két belső középpályás ezúttal is Fernandinho és Casemiro lehet, a védelemben pedig Thiago Silva, Marquinhos, Dani Alves és Filipe Luis kerülhet.

Venezuela soraiból biztosan hiányzik a Peru ellen kiállított Luis Mago, de a felállás itt is maradhat az első meccsen is látott 4-5-1-es formáció.

[2977569] 2019-06-19 02:30:00 Brazília - Venezuelax

Mire érdemes fogadni?

A bukik 1.14-re adják a brazilok győzelmét, ami előrevetíti, hogy mennyire egyoldalú mérkőzésre számíthatunk. A hendikephatárokat két gólon húzták meg, vagyis egy hendis hazaihoz legalább háromgólos sikert szükségeltetik.

Azért ez nem tűnik túl nagy biznisznek, hiszen Venezuela mindent meg fog tenni, hogy széttörje a brazilok játékát, márpedig fizikálisan erős csapatról beszélünk, így sokáig tarthatják az állásaikat.

Érdemesebb lehet például a lapok piacán mozgolódni, hiszen a jól cselező brazil játékosokat alighanem szépen faragja majd ellen, ez pedig - a hazai közönség nyomásgyakorlásával együttesen - lapokban is manifesztálódhat.

A bukik +/- 4.5 lapon húzták meg a határokat, ami akkor jöhet össze, ha a brazilok is beletesznek 1-2 sárgát legalább, viszont a Venezuela csapatlapok számára kínált 2.5 kártya bőven játszhatónak tűnik.

{"headTitle":"Brazília - Venezuela ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-19 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Venezuela lapok száma 2.5 felett","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

Érdemes lehet a gólszerzők piacán is szétnézni. Ahogy fentebb is írtuk, Gabriel Jesus a kezdőbe várhatjuk, de a City-támadó 1.57-es gólszerzős szorzója egyáltalán nem tűnik plusz ev-s fogadásnak.

Bolívia ellen a selecao legjobbja Coutinho volt, aki két góllal segített hozzá csapatát a sikerhez, de ennek ellenére csak a hatodik a sorban a brazilok között, ami kissé meglepő. Nyilván nem ő lesz az előretolt ék, de egyértelműen teli van motivációval a gyengén sikerült klubszezonja miatt, Neymar távollétében pedig ő a nemzeti csapat vezére. A szabadrúgások és a büntetők is az ő terepét jelentik, szóval a 2.30-as szorzó akár meg is érhet egy kis szotyipénzt.

{"headTitle":"Brazília - Venezuela ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-19 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Coutinho bármikor gólt szerez ","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
Mit gondoltok, bejöhetnek ezek a tippek?

 

 

 

 

[2977569] 2019-06-19 02:30:00 Brazília - Venezuelax;
megosztom