U21-es EB

1.80-as szorzót húzunk az angol-francia csúcsmeccsen

megosztom

A sztárpalántákkal tűzdelt párharc papíron abszolút háromesélyes, mi nem is a kimenetelt pécéztük ki.

A Manchester City és a Lyon ászai, Foden és Dembélé a kezdőbe várhatók.

Kedden utolsóként az Európa-bajnokság C-csoportjában is elindul a harc, nem is akármilyen párosítással. A várakozás Angliával és Franciaországgal szemben is minimum a döntő kiharcolása, ám a lebonyolításból adódóan könnyen lehet, hogy a kvartettből csak egyikük léphet majd tovább az elődöntőbe. Éppen ezért kifejezetten fontos a jó start és szerintünk a felek nem spórolnak majd a puskaporral.

{"headTitle":"Anglia U21- Franciaország U21","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia U21","odds":"2.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Franciaország","odds":"2.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A fiatal tehetségekből ezen a játéknapon sem lesz hiány. A Háromoroszlánosok talán legismertebb játékosa az a Phil Foden, akit részben Guardiola fedezett fel és emelt be csapatába. Klubszinten már komoly trófeagyűjteménnyel rendelkezik az ifjonc, de vitrinjében garantáltan lesz még pár serleg az elkövetkezendő években. "Az U17-el megnyert világbajnokság volt az első rangos győzelmem, aztán a Cityvel is elkezdtem gyűjteni a kupákat." - mondta Foden, aki 25 alkalommal lépett pályára az égszínkékeknél és hét gólt jegyzett a szezon során. 

England U21#eng-england_u21#5

A tavalyi vb-bronz miatt a szigetországi válogatott visszakerült az elitbe és az utánpótlásban sincs hiány a tehetségekből. Ez már a selejtezőkön is remekül kirajzolódott, hiszen a tíz meccset vereség nélkül, nyolc győzelmet bezsákolva hozta le a csapat. Ne feledjük azonban, Aidy Boothroyd fiainak, ha egy gyenge pontját kéne kiemelni, az a védelem tengelye, hiszen Fikayo Tomori, Ezri Konsa és Jake Clarke-Salter sem számít óriási tálentumnak a posztján.

[2911233] 2019-06-18 21:00:00 England U21 - Franciaország U21x

Sylvain Ripoll ellenben bivalyerős bekkeket tud soraiban, hiszen Gulácsi csapattársai, Konaté és Upamecano áll a kapujuk előtt. Az első szekcióban sincs hiány a sztárpalántákból. A Lyon futballistája, Moussa Dembélé 20 gólt vágott klubjában és a Jonathan Ikone-Jonathan Bamba párossal kiegészülve a torna egyik leghatékonyabb trióját alkothatják majd az Eb-n.

A kvalifikáció a Les Bleus-nek sem okozott nagy gondot, hiszen azt kilenc győzelemmel és egy remivel zárta, 24-6-os gólarányt felmutatva. A felkészülési meccseken azonban nem muzsikált valami fényesen a csapat, de ebből sem lehet messzemenő következtetéseket levonni.

Kimenetel szempontjából tehát az oddsok ellenére inkább a franciák tűnnek esélyesebbnek, de a kiváló támadószekciók miatt az @1.80-ért kínált 'minkét csapat szerez gólt' opció talán jobb választás lehet a csoportrangadóra.

{"headTitle":"Anglia U21- Franciaország U21","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/525832517","bookmaker":"23"}]}
[2911233] 2019-06-18 21:00:00 England U21 - Franciaország U21x;
megosztom