Sportfogadás

Vesztes tippel kaszált negyedmilliót nagytétes olvasónk

megosztom

Nagytétes olvasónk remek ütemben használta ki a bet365 korai kifizetés funkcióját, busás nyeremény lett a jutalma.

Akik rendszeresen olvassák oldalunkat, azok számára talán nem ismeretlen 'Isildur2' neve, olvasónk ugyanis változó időközönként remek nyertes szelvényeket tölt fel a TipPics-rendszerünkbe.

Ezúttal egy svéd másodosztályú bajnoki mérkőzés történetét posztolta nekünk, méghozzá a június 14-én megrendezett Syrianska - Jönköpings találkozót. A mérkőzést 2-1-es arányban a hazai csapat nyerte meg, ám egészen drámaira sikeredett a befejezés, hiszen a Jönköpings a 89. percben egyenlített, azonban egy perccel később ismét a hazai csapat szerzett találatot.


Olvasónk élőben fogadott a találkozóra, 200 000 forinttal megjátszott tippje 1-0-s hazai vezetésnél a döntetlen vagy vendég opciót jelentő ázsiai hendikep volt. Tekintve, hogy a Syrianska megnyerte a meccset, a tipp elvileg vesztes lett volna, csakhogy a cash out funkciónak köszönhetően 1-1-es állásnál 'Isuldur2' 250 000 forintos pluszban szállt ki a dologból.

talán a legjobb ütemű cash outom ever, gyors kifizetés a szöglet előtt a 90. percben amiből jött is volna a bukta :)

- kommentelte a szelvény játékosunk, akinek természetesen ezúton is gratulálunk a szép nyereményhez és persze a tökéletes ütemérzékhez!

bet365

 

megosztom