Sportfogadás

Szinte minden napra jut valami forradalmi újítás a Bet365-ön! - íme a legújabb

  • varin
megosztom

Oldalunk olvasóinak kedvenc irodája egy újabb felhasználóbarát újítást jelentett be. íme!

Néhány nappal ezelőtt debütált a     új funkciója, amely a gólszerzős fogadásokat könnyítette meg számunkra oly' módon, hogy beállíthatjuk a fogadás megtétele előtt, hogy feltett tétünket visszakapjuk, ha játékosunk nem kezd. A világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb irodája most egy másik igen izgalmas újítást dobott piacra, amellyel a már meglévő szelvényeinket szerkesztgethetjük.

Mint az a lenti képen is látható, egy meglévő szelvény esetében, legyen szó akár single, akár kombi szelvényről, idő közben lehetőségünk van módosítani azt több módon is.

Példának okáért hozzáadhatunk vagy elvehetünk eseményeket a szelvényünkből, de akár ki is cserélhetjük a kimenetelt. A lenti példában gond nélkül megtehetném, hogy a Herbert-Monfils mérkőzésen Monfils helyett mégis inkább Herbert-re fogadok és ebben az esetben már újra is számolja nekem a lehetséges profitot. De ha idő közben valamiért meggondoltam magam, ki is vehetem a szelvényemről egyik vagy másik mérkőzést. Természetesen ha közben módosult a fogadásom felvehető összege, akkor az "új" szelvényem tétje is annyi lesz, amit éppen akkor felvételre kínált az iroda.

Az nem újdonság, hogy a tét egy részét vagy egészét kivehetem a fogadás előtt, az viszont új, hogy hozzá is adhatok bizonyos összeget, így megnövelhetjük a tétet akár az eredeti, akár a módosított szelvénynél.

A     újítása tehát tökéletesen alkalmas rá, hogy játsszunk kicsit a már meglévő szelvényeinkkel, kényünk-kedvünk szerint alakítgatva benne a mérkőzéseket.

Csatlakozz te is a Bet365 hatalmas táborához és húzd le a 100%-os kezdő bónuszt!

bet365

 

megosztom