Copa América

Mire lesz képes a "japán Messi" és az ifik a címvédő ellen?

  • varin

Igen alacsony a zsinórban kétszeres bajnok szorzója, de bánjunk óvatosan Alexisékkel.

Kedden hajnalban pályára lép a Copa América kétszeres címvédője, Chile is, amely a felforgatott kerettel érkező Japán ellen lép először pályára. Ám az oddsok és az esélyek ellenére sem szabad egy kézlegyintéssel elintézni az ázsiaiakat.

Ennek viszont inkább Chile botrányosan gyenge formája az oka. Mint arra emlékezhetünk is, a vb-kvalifikáció elmaradt, amely után megköszönték a Copa-győztes Juan Antonio Pizzi munkáját és Reinaldo Raudát nevezték ki, aki már dolgozott a kolumbiai, a hondurasi és az ecuadori válogatott élén is. Az eredmények viszont el-elmaradoztak. Bár Svédország, Szerbia vagy éppen Mexikó legyőzése nem rossz eredmény, közben olyan fiaskók is becsúsztak, mint a Peru elleni 0-3, a Costa Rica elleni 2-3 vagy éppen egy Haiti elleni nem túl meggyőző 2-1, amivel hangoltak a tornára Alexisék.

{"headTitle":"Japán-Chile","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-18 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Japán","odds":"7.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Chile","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Apropó, Alexis Sánchez. Mint azzal alighanem mindenki tisztában van, a Manchester Unitednél kegyvesztetté vált támadó egy ilyen idény után aligha van kirobbanó formában, ezen pedig az sem segít, hogy sérülés miatt nem is biztos, hogy játszhat. A rutin persze így is vastagon jelen lesz a dél-amerikai csapatnál, a tervezett kezdőben 4-5 játékos is túl van a 100 válogatottságon, a gólokról pedig leginkább Eduardo Vargas gondoskodhat Sánchez hiányában.

A japánoknál tulajdonképpen az olimpiai csapatot küldték el a tornára, viszont potenciál így is bőségesen van a csapatban. Hogy mást ne mondjunk, a 116 meccsen 50 gólnál járó Shinji Okazaki, illetve a 36 éves kapus, Eiji Kawashima látott már néhány dolgot pályafutása során.

Kawashimának és Okazakinak együtt 204 válogatottsága van, míg a keret többi tagjának összesen 63.

A 16, válogatottsággal még nem rendelkező játékos mellett ott van a "japán Messi"-nek becézett Takefusa Kubo is, akit a Real Madrid néhány nappal ezelőtt igazolt le második csapatába.

Az ázsiai csapat teljesen összeszokatlan, még a június eleji barátságos meccsekre és Haraguchiékkal mentek a japánok, ami azért determinálja, hogy sok jót nem várhatunk tőlük ezen a tornán.

Fogadási szempontból rendkívül nehéz dolgunk van, mert a japán csapat igazán sötét ló, Chile formája pedig szintén nem ígér aranyérmet. Az egál goal line-t 2.25-ön húzták meg, de ezt nem kizárt, hogy egyedül Vidaléknak kéne hozniuk. Mi éppen emiatt egy nagyon biztonságos Bet Buildert hoztunk össze, amely nem bír bár hatalmas szorzóval, talán jobb, ha ebbe a veszélyes meccsbe nem is nyúlunk bele sokkal jobban.

{"headTitle":"Japán-Chile","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-18 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: Döntetlen vagy Chile + 5 gól alatt + 7 szöglet felett","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2977579] 2019-06-18 01:00:00 Japán - Chilex;