Tenisz

Érdekes feladvány előtt Fucsovics

  • Cesc18
megosztom

A magyar játékos a veterán Feli Lopezzel találkozik a Queen's Club-i tenisztorna első fordulójában.

A héten Londonban és Halléban folytatódik a füves pályás szezon. Előbbi tornán láthatjuk majd Fucsovics Mártont, aki pályafutása első mérkőzésre készül a legendás Queen's Club gyepén. A magyar játékosnak finoman szólva sem volt szerencséje a sorsolással, hiszen a két évvel ezelőtti bajnok Feliciano Lopezt kapta. 

Fogadás a továbbjutóra    
Fucsovics Márton Feliciano Lopez
2.248 1.648

A veterán spanyol ugyan már a top 100-ból is kicsúszott a ranglistán, ám füvön még mindig az egyik legveszélyesebb a mezőnyben. Különösen Queen's Clubban, ahol immáron 14. alkalommal teszi tiszteletét. 

2006-ban játszott először a londoni tornán, azóta pedig nem volt olyan kiírás, amit kihagyott volt. Az utóbbi öt évben kétszer is döntőbe jutott és 13/4-es győzelem/vereség mutatóval bír. 

Lopez még így 37 évesen is borzasztó kellemetlen ellenfél füvön, hiszen ismeri a borítás minden csínját-bínját. Rengeteg nyeséssel és szerva-röptével operál, klasszikus füves pályás teniszt játszik. 

Fucsovics először indul Queen's Clubban. - Fotó: ATP

Ez a meccs egy igazán komoly kihívás lesz Fucsovicsnak, aki múlt héten egy stuttgarti negyeddöntővel kezdte a füves idényt. Jaume Munart és Nikoloz Basilashvilit verte - utóbbit három meccslabdáról - a német tornán, majd pedig Milos Raonictól kapott ki. 

Ez most így sikerült, de összességében jó hetet zártam Stuttgartban, egy újabb negyeddöntő. Raonic füvön izgalmas feladvány, azon vagyok, hogy megfejtsem.

- írta Marci a Facebook-oldalán. A következő bejegyzésben pedig arról informálta a szurkolóit, hogy elég bonyolult volt eljutnia Stuttgartból Londonba, szinte az egész napja ráment. 

Lopez talán még érdekesebb feladvány lesz, mint Raonic volt...

A fogadóirodákkal ellentétben a fogadók egyértelműen a rutinos spanyolt tolják. A kezdeti oddsok ugyanis teljesen átfordultak. Amíg szombaton Fucsovicsra 1.90 körül lehetett fogadni, addig mostanra 2.20 fölé kúszott a szorzója. 

Mire fogadjunk?

Lassan a value a magyar oldalán, hiszen hiába a borítás specialistája Lopez, azért eljárt már felette az idő és Srubitonban, illetve Stuttgartban sem játszott olyan parádésan, hogy 1.60 körül fizessenek rá...

A legjobb tippnek azonban az over néz ki. Ha egy Tim Puetz vagy éppen Daniel Brands szorossá tudta tenni ellene a meccsüket, akkor Fucsovicsnak is simán mehet. 

A 22betnél a 23.5 játék felett 1.80-szoros pénzzel kecsegtet. 

22bet

 

megosztom